News

Au jurat că nu se căsătoresc, dar au ajuns la altar! Vezi despre ce vedete este vorba!

de admin

Dacă ai o relaţie de lungă durată nu înseamnă că-ţi doreşti neaparat să te şi căsătoreşti. Aceasta pare să fie deviza multor celebrităţi de la Hollywood, care resping categoric ideea schimbării stării civile printr-un act oficial. Ce puţin, aceasta este până în momentul în care îşi întâlnesc sufletul pereche.

Haideţi, aşadar, să vedem ce staruri au declarat iniţial că nu cred în instituţia căsătoriei, dar s-au răzgândit pe parcurs!

Cameron Diaz este mai nou doamna Madden, conform căsătoriei cu Benji Madden, un bărbat despre care mai nimeni nu ştie nimic. Iar asta pentru că celebra actriţă a refuzat să vorbească despre relaţia amoroasă pe care o are cu Benji, dând impresia că relaţia lor este una lipsită de importanţă. Însă, surpriză! Deşi a declarat în nenumărate rânduri că nu crede în căsătorie şi că nu vrea să se căsătorească, a ajuns la altar chiar la începutul săptămânii trecute, după o relaţie de numai şase luni.

"Nu cred că ar trebuie să ne trăim viaţa conform unor tradiţii vechi, care nu se mai potrivesc timpurilor în care trăim.", asta este ceea ce a declarat Cameron în mai 2011, sugerând că în opinia ei căsătoria este depăşită.

Adam Levine

A fost foarte mult timp un burlac convins. Asta până a întâlnit-o pe Behati Prinsloo care pare să-i fi scuturat bine de tot universul cântăreţului, încât acesta să renunţe la ideea de burlăcie şi să ajungă să pună întrebarea cea mare.

Întrebat fiind de Jay Leno cum de s-a răzgândit în privinţa căsătoriei, Adam a recunoscut că totul se datorase faptului că nu întâlnise încă persoana potrivită, dând de înţeles că Behati este într-adevăr partenera ideală pentru un astfel de pas.

George Clooney

Nu a crezut că renunţă vreodată la statul de celibatar şi să fim sinceri, nici noi! A fost nevoie să apară în peisaj o avocată care să-i explice cum stau lucrurile cu dragostea şi cu căsătoria pentru a-l convinge pe acesta să facă următorul pas.

Deşi a avut o relaţie de lungă durată cu Stacy Keibler, acesta a declarat tot timpul că oficializarea relaţiei nu intră în planurile lor viitoare. Cu toate acestea, la doar câteva luni după ce a întâlnit-o pe Amal Alamuddin a şi cerut-o de nevastă. Ceea ce ne duce la ideea de bază a acestui articol: nu te căsătoreşti decât atunci când simţi că lângă tine este persoana potrivită!

Comentarii

Articole asemănătoare

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Body & Soul

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Are 41 de ani, însă corpul ei nu pare a fi trecut de 30. Are o imagine sănătoasă şi un tonus pe care cu greu îl mai descoperim chiar şi printre adolescenţii entuziaşti. Noi îţi oferim ocazia să afli secretele din spatele zâmbetului fericit al actriţei, chiar din „manualul“ ei de viaţă sănătoasă: „The Body Book“.

Cameron Diaz aşteaptă un copil?

Gossip

Cameron Diaz aşteaptă un copil?

S-a căsătorit cu rockerul Benji Madden (36) la începutul acestui an şi se pare că viaţa de femeie căsătorită îi prieşte. Potrivit unor zvonuri apărute în presa americană, simpatica actriţă se pregăteşte să devină mamă.

News

Mariah Carey şi Nick Cameron se împacă?

Au divorţat în decembrie 2014, dar au păstrat o relaţie apropiată de dragul copiilor lor. Mariah Carey şi Nick Cameron au petrecut Paştele împreună cu gemenii Monroe şi Moroccan. Însă, nu numai acesta este motivul

News

FOTO La două luni de la nuntă, Cameron Diaz vorbeşte despre viaţa ei sexuală!

Nimeni nu credea că celebra actriţă va ajunge la altar prea curând, însă s-a întâmplat. De două luni de când este căsătorită cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz este fericită şi pare că viaţa ei a ajuns pe un făgaş al

News

Cameron Diaz şi Benji Madden s-au sărutat cu foc în faţa tuturor!

Au spus ”da” în faţa ofiţerului stării civile acum trei săptămâni, în cadrul unei ceremonii discrete la care au luat parte doar prietenii apropiaţi. De atunci şi până aseară, Benji Madden şi Cameron Diaz au fost scumpi la vedere, semn că s-au bucurat de luna lor

News

Vedete care nu au terminat liceul

În multe cazuri, succesul în viaţă nu are de-a face cu pregătirea educaţională. Drept mărturie stau şi atâtea vedete de peste Ocean care au izbutit în cariere artistice, fără măcar să fi terminat liceul. O explicaţie ar fi că absolvirea liceului nu intră în condiţiile de angajare în lumea cinematografică.

News

TOP 5 Vedete care s-au căsătorit pentru prima dată după 40 de ani!

Niciodată nu e prea târziu sau mai bine mai târziu decât niciodată par a fi devizele multor vedete de la Hollywood care s-au căsătorit după ce-au trecut de frumoasa vârstă de 40 de ani!