News

Au trecut 15 ani! Cum arată acum actorii din filmul ”A walk to remember”?

Au trecut 15 ani! Cum arată acum actorii din filmul ”A walk to remember”?

Au trecut deja 15 ani de la momentul lansării filmului „A walk to remember”, aşa că starurile Mandy Moore şi Shane West, care le-au dat viaţă personajelor principale, s-au reunit pentru a rememora succesul debutului lor actoricesc. Mandy Moore şi Shane West în pelicula „A walk to remember”. Cei doi actori s-au reunit săptămâna aceasta pentru a vorbi despre întâmplările de pe platourile de filmare ale peliculei, oferind, astfel, şi câteva informaţii de-a dreptul surprinzătoare. A photo posted by Mandy Moore (@mandymooremm) on Feb 5, 2017 at 10:27pm PST

Mandy, acum în vârstă de 32 de ani, a fost cea care a mărturisit că era foarte îndrăgostită de co-starul ei, actorul Shane West, la momentul filmărilor. ”Shane era aşa de cool. Totul era perfect: modul în care se îmbrăca, ţigările pe care le fuma, muzica pe care o asculta, etc.”.

mandyu-moore
Mandy Moore

Regizorul filmului a mărturisit şi el un amănunt şocant. Acesta a dezvăluit că Mandy era cât pe ce să nu primească rolul lui Jamie, căci o altă actriţă era în cărţi. „Era altcineva – n-o să spun acum cine – pe care am luat-o în considerare pentru acest rol. Mă bucur că s-a întâmplat aşa cum s-a întâmplat. Persoana respectivă nu era potrivită”.

shane-west
Shane West

Cât despre reuniunea celor două staruri pe micile ecrane, atât Shane, cât şi Mandy au dezvăluit că-şi doresc ca acest lucru să se întâmple, însă că aşteaptă oportunitatea potrivită. ”Lucrăm la asta”, a spus Mandy în timpul conferinţei de presă.

peter coyote
Peter Coyote în rolul lui ”Reverend Sullivan”
daryl hannah
Daryl Hannah în rolul Cynthiei Carter
lauren
Lauren German în rolul ”Belindei”

Filmul ”A walk to remember”, bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, spune povestea unui tânăr rebel, pe nume Landon, care se îndrăgosteşte de Jamie. Cei doi descoperă curând, însă, că relaţia lor este destinată unui final tragic.

foto: getty, cinemagia