News

Au trecut 19 ani! Iată cum arată actorii din filmul ”Matilda”!

de admin

Au trecut 19 ani! Iată cum arată actorii din filmul ”Matilda”!

Pentru foarte mulţi oameni, comedia ”Matilda” din 1996 a fost una dintre cele mai îndrăgite pelicule ale copilăriei. Aşadar, pentru toţi nostalgicii din lume, actriţele din îndrăgita producţie televizată s-au reîntâlnit la aproape 19 ani de la difuzare.

Filmul prezenta povestea Matildei, o copilă adorabilă care este nevoită să convieţuiască cu părinţii săi (Rhea Perkman şi Danny De Vito), deşi nu avea nimic în comun cu ei, şi să meargă la o şcoală condusă de o directoare malefică pe care fetiţa nu o poate suferi. În încercarea de a se apăra de răutatea părinţilor şi a directoarei teroriste, fetiţa capătă puteri speciale şi găseşte un partener în persoana domnişoarei Jenny, educatoarea sa ( actriţa Embeth Davidtz).

Dacă vă întrebaţi ce mai fac actorii din distribuţia filmului Matilda, aflaţi că Mara Wilson şi Kiami Davael, actriţele care au dat viaţă personajelor Matilda şi Lavender, sunt prietene apropiate în viaţa reală. Cele două le-au împărtăşit recent fanilor de pe reţelele de socializare o fotografie pe care au surprins-o la cea mai recentă întâlnire de-a lor.

Iubitorii filmului Matilda s-au bucurat să vadă cum arată simpaticele actriţe la 19 ani de la difuzarea peliculei şi au postat la rândul lor pe reţelele de socializare tot soiul de mesaje nostalgice.

Cât despre ceilalţi actori din distribuţia peliculei s-au reîntâlnit acum doi ani şi spre fericirea fanilor au imortalizat momentul printr-o fotografie, care a devenit imediat virală în mediul online.