Muzica

AUDIO Iris lansează „E magic“, primul single după despărţirea de Cristi Minculescu

AUDIO Iris lansează „E magic“, primul single după despărţirea de Cristi Minculescu

Trupa Iris lansează primul ei single în formula actuală, care îl include pe noul solist Toni Şeicărescu, "E magic".

"Doar pentru voi", "Trenul fără naş", "Baby, Baby", "Casino", "Vino pentru totdeauna","Iris Aeterna", "O lume doar a lor" sunt doar o foarte mică parte dintre zecile de hituri lansate în cei peste 35 de ani de carieră de Iris, piese simbol, care au transformat trupa în legenda vie a rockului românesc.

"E magic", cel mai recent single şi primul lansat împreună cu solistul Toni Şeicărescu, este compus de Iris în binecunoscutul ei stil.

"Sunt onorat că fac parte din fenomenul Iris. Este o trupă gigant, un real simbol a rockului din România", spune Toni Şeicărescu.


"Am compus această piesă ca un cadou pe care îl oferim fanilor noştri de sărbători. Iris a fost întotdeauna formaţia iubitorilor de rock. Compunem şi cântăm doar pentru ei!", spune Nelu Dumitrescu, membru al celebrei trupe. Potrivit lui Nelu Dumitrescu, trupa Iris va lansa un nou album în 2013, prilej cu care va susţine şi un concert mare în Bucureşti.


Concertul de relansare a trupei Iris în noua formulă, programat pe 4 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost amânat din cauză că Toni Şeicărescu a suferit, pe 2 noiembrie, o operaţie la nas.

Deşi au fost nevoiţi să îşi amâne concertul de relansare, membrii trupei Iris - în formula Valter Popa (chitară), Ion "Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru "Boro" Borobeică (bas), Toni Şeicărescu (voce) şi Relu Marin (clape) - se vor afla în faţa publicului bucureştean până la finalul acestui an. "Probabil vom cânta anul acesta de Revelion, în Bucureşti", a explicat Nelu Dumitrescu.

Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al formaţiei. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

Foto: pagina oficială