News

Augustin Viziru a rămas cu sechele după „Ferma Vedetelor“

Augustin Viziru a rămas cu sechele după „Ferma Vedetelor“

De când s-a rănit la finalul primului sezon al reality show-ului de la Pro TV, actorul trăieşte un adevărat coşmar.

Augustin Viziru Ferma Vedetelor

Augustin Viziru a reuşit performanţa de a ajunge în finala reality show-ului „Ferma Vedetelor“, dar s-a accidentat grav în timpul unei probe şi nu a mai putut continua duelul din finală. Din păcate, actorul şi-a secţionat tendoanele de la mână cu toporul, însă n-a vrut să renunţe imediat la show şi a continuat să concureze cu mâna sângerândă, până în momentul în care au intervenit medicii şi i-au spus că trebuie să ajungă de urgenţă la spital.

Iniţial, Augustin n-a crezut că s-a tăiat atât de rău, însă medicii au constatat că situaţia e gravă şi l-au supus unei intervenţii chirurgicale, care a durat patru ore.

Augustin Viziru

„Am avut trei tendoane secţionate, 4 ore am stat în operaţie. Mă bucur că sunt bine. Eu m-am certat cu băieţii din salvare, le-am spus că nu vreau să plec, că vreau să intru în finală. Se scurgea sângele din mine şi nu m-au lăsat. Mă bucur că au reuşit să mă convingă să mă duc la spital. E o amintire pe care vreau s-o şterg din memorie. Eu am realizat că m-am tăiat, dar nu am vrut să mă opresc, am zis că tai şi pădurea dacă e nevoie! Nu pot să fiu ipocrit, nu mi-aş fi dorit sa castige Vica. Eram în spital, eram cu mâna pe masă, să îmi facă radiografie, îmi curgea sânge şi le ziceam că nu intru în operaţie până nu văd cine câştigă. Şi, la un moment dat, s-a ridicat doctorul şi a strigat: a câştigat Vintilă“, a povestit Augustin imediat dupa intervenţie.

După operaţie, timp de o lună a fost nevoie de imobilizare totală. Apoi a intrat în perioada de recuperare, care durează 2-3 luni, dar nici după acest interval nu a reuşit să-şi simtă toate degetele de la mână.

media_143826127468588600

Acum, la aproape un an de la accident, Augustin Viziru spune că a rămas cu sechele.

„Mâna este în condiţii OK, o folosesc la capacitate maximă, numai că degetele au rămas amorţite, nervii au fost afectaţi şi două degete nu le mai simt şi nu cred că o să le mai simt vreodată. Nervii au fost secţionaţi complet, din păcate cam ăsta este adevărul, nu cred că o să mai reuşesc să-mi mai simt degetul mare şi arătătorul. Medicul mi-a spus că pot să-mi folosesc mâna, că s-a vindecat, adică tendoanele s-au sudat bine… Acum, să vedem“, a declarat Augustin Viziru deunăzi pentru Antena Stars.

Acum, actorul a hotărât să se apuce de box după ce s-a îngrăşat în urma accidentului care nu i-a permis să mai facă efort la sală. El vrea să se antreneze cu Mircea Şimon, fost vicecampion olimpic la box, în 1976, la Montréal, cunoscut pentru metodele dure de antrenament.

Pe cei care cred că accidentul l-a scos de pe lista celor ofertaţi de televiziuni Augustin Viziru îi asigură că „N-am dispărut niciodată din proiecte, numai că eu sunt mai pretenţios aşa, trebuie să-mi placă un proiect ca să-l fac. Oferte am avut mai tot timpul, recunosc, numai că trebuie să fie exact ce-mi doresc şi eu. Şi am ceva în plan, dar nu am cum să povestesc acum.

12107149_10205018799777374_3888111277991684829_n
Augustin Viziru e jucător profesionist de pocher.

Pe lângă actorie, Viziru este şi un jucător profesionis de pocher şi de biliard, din care câştigă bani frumoşi, de ordinul zecilor de mii de euro.

10917034_10203537231739099_304782596074263825_n
Actorul participă la competiţiile de biliard.
Modifică Setările