News

Aurelian Temişan şi Adrian Enache, aniversare la dublu, la fotbal

Aurelian Temişan şi Adrian Enache, aniversare la dublu, la fotbal

Cei doi artişti şi vechi prieteni merg cu naţionala de fotbal a artiştilor în Rusia, la campionatul internaţional de gen, urmând ca pe perioada şederii lor să-şi sărbătorească şi zilele de naştere.

Când vine vorba de muzică, Aurelian Temişan şi Adrian Enache sunt foarte implicaţi. Dar la fel de serioşi sunt şi când vine vorba de fotbal.

De câţiva ani, ei activează în Naţionala de fotbal a artiştilor, participând cu conştiinciozitate la meciurile disputate între vedete.


În prezent, lotul Naţionalei Artiştilor este format din:

Adrian Enache, Aurelian Temişan, Andrei Ştefănescu (căpitanul echipei) şi Ghedi Kamara (Alb-Negru), Dani Oţil („Neaţa Cu Răzvan şi Dani de la Antena 1“), Tavi Clonda (Bandidos), Marian Bogdan Taşcău şi Varniote Rareş (Free Deejays), Lucian Ghimisi (actor teatrul Nottara), Cornel Păsat (Flamingo Boys), Mihai Sturzu (HI-Q), Ionut Andraş (Ro-Mania), Ralflo (cântăreţ francez), Cristian Dascaliuc, Paul Gheorghe, Matei Alexandru, Cristian Grigorescu (Trouble Crew Street Dance), DJ Florin Moise, Mircea Brânzei (trupa Blue Ice), Adrian Robu şi Valentin Stan (modelling), Marian Iurchevici (luptător K1), Ştefan Ciobanu (pianist), iar antrenor este fostul jucător internaţional Cristian Buturugă (FC Argeş).


Până acum, echipa a participat la multe competiţii interne (alături de foşti internaţionali români), dar îşi internaţionale.

După ediţiile din 2007 (Sochi) şi 2008 (Novorossiysk), Naţionala de fotbal a artiştilor a fost invitată să reprezinte România şi la al treilea Campionat Mondial de Fotbal al Artiştilor – Festival de Muzică şi Fotbal ART FOOTBALL, ce se va desfăşura la Moscova, între 2 şi 12 iunie 2013.


La acest ,,campionat internaţional’’, vor participa echipe din 16 ţări (Anglia, Brazilia, Germania, Israel, Coreea De Sud, Olanda, Polonia, Rusia, România, Slovacia, Slovenia, Belarus, Turcia, Ucraina, Estonia şi Japonia) formate din actori, cântăreţi, dansatori, compozitori, vedete de televiziune etc.

Meciurile se vor disputa pe principalele stadioane din Moscova (Torpedo, Lokomotiv şi Luzhniki) şi vor fi urmate de concerte în aer liber (Green Theatre din Gorky Park) susţinute de membrii echipelor participante. Concertele vor dura 3 ore (câte 2 ţări participante/oră şi apoi un recital de o oră a unui invitat special) şi vor începe la ora 18.00.

Întâmplarea face ca atât Aurelian, cât şi Adrian să-şi serbeze zilele de naştere în această perioadă, pe 3 şi respectiv pe 12 iunie, astfel că ambii vor sărbători aşa cum le este cel mai drag: cu muzică, fotbal şi cu mulţi prieteni în jur.

Iar Adrian a ţinut să posteze pe contul său de Facebook următorul mesaj:

“Neatza dragilor! Ne pregătim de plecarea spre Moscova şi aşteptăm soarele, vara... Să vă iubiţi mult şi să aveţi un weekend vesel şi plin de copilărie!!!!“.

Comentarii

Articole asemănătoare

Aurelian Temişan: „Am făcut balet în clasa întâi şi în clasa a doua şi am obţinut locul I pe ţară, doi ani la rând“

News

Aurelian Temişan: „Am făcut balet în clasa întâi şi în clasa a doua şi am obţinut locul I pe ţară, doi ani la rând“

E cântăreţ de muzică uşoară, actor, portar la Naţionala de Fotbal a Artiştilor şi jurat la „Te cunosc de undeva“. Dar ştiai asta despre el?

Aurelian Temişan şi Adrian Enache fac valuri

News

Aurelian Temişan şi Adrian Enache fac valuri

Prieteni buni, colegi în Naţionala de Fotbal a Artiştilor şi vechi parteneri de scenă, cei doi cântăreţi par nedezlipiţi unul de celălalt. Iată-i într-o ipostază inedită, în slip şi cu vestă de salvare.

Kamara a devenit tătic

News

Kamara a devenit tătic

Jumătatea de culoare din formaţia Alb Negru e, de săptămâna trecută, tată de băiat. Soţia lui, Oana, a născut pe 25 mai, dar artistul şi-a ţinut fiul în braţe abia pe 2 iunie. Vezi care a fost motivul.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Cum arată Shakira la trei luni după ce a născut?

Artista columbiană nu se confruntă cu probleme de greutate, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor mămici celebre. Ea a reuşit să scape de câteva kilograme bune, la puţin timp după ce l-a adus pe lume pe micuţul Milan.