News

Aurelian Temişan: „Am făcut balet în clasa întâi şi în clasa a doua şi am obţinut locul I pe ţară, doi ani la rând“

Aurelian Temişan: „Am făcut balet în clasa întâi şi în clasa a doua şi am obţinut locul I pe ţară, doi ani la rând“

E cântăreţ de muzică uşoară, actor, portar la Naţionala de Fotbal a Artiştilor şi jurat la „Te cunosc de undeva“. Dar ştiai asta despre el?

Auzisem că a făcut box şi handball, iar constituţia sa atletică o confirmă. Dar despre balet numai cei foarte apropiaţi ştiau.

Aurelian Temişan a făcut această mărturisire în timpul emisiunii „Te cunosc de undeva“, din al cărei juriu face parte.

„Hai să nu insistăm pe subiectul cu baletul, da? (râde) Am făcut balet în clasa întâi şi în clasa a doua şi am obţinut locul I pe ţară, doi ani la rând. Doar atât. În acea formulă, eram singurul băiat, între 10-15 fetiţe. Problema mea nu a fost că eram singurul băiat, ci că mama mi-a cumpărat chiloţei cu maşinute şi ştrampi cu două numere mai mici şi mă simţeam penibil. De ce am renunţat la balet? De ruşine. Luasem deja doi ani la rând locul 1. Prea mult, nu?“, a povestit amuzat Aurelian Temişan la Antena 1.

„De box m-am apucat într-o pauză de handbal, pe la 14 ani. Am făcut box vreo doi ani aşa, pentru mine. Am avut şi meciuri, pe care le-am câştigat ba prin alonja lungă şi tehnica pe care o aveam, ba prin lipsa adversarului la categoria mea. Am renunţat când m-a tras de ureche antrenorul meu de handbal, care mi-a spus că handbalul e pentru mine şi că e păcat să renunţ“, a mai spus artistul, a cărei pasiune, de ani buni încoace, este fotbalul.

Foto: pagina personală

Modifică Setările