Agenda

Aurelian Temişan le dedică doamnelor un concert de zile mari

Aurelian Temişan le dedică doamnelor un concert de zile mari

Ne-am obişnuit să-l vedem în postura de jurat, dar pe scenă îi stă cel mai bine. Iată ce ne pregăteşte Aurelian Temişan pe 20 martie, la TNB.

E unul dintre cei mai sexy interpreţi de la noi şi are mare succes la publicul feminin. În luna dedicată femeilor, aşa cum a promis şi de la pupitrul emisiunii în care este jurat, "Te cunosc de undeva", Aurelian Temişan va urca pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în cadrul unui concert dedicat doamnelor. Iată detaliile evenimentului.

Pe 20 martie pregăteşti un spectacol special pentru doamne. Poţi să ne spui mai multe despre concertul Unplugged?

Vă aştept cu drag la TNB, pe 20 martie, la un concert unic atât audio, cât şi vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged care uneşte mesajul cu sunetul şi contopeşte spectatorii în acelaşi film cu scenă! Va fi un concert cald şi prietenos! Îl gândesc de ani de zile, dar îl pregătesc de câteva luni bune, alături de George Natsis şi cu Vlad Popescu, toboşarul orchestrei. Îmi voi surprinde spectatorii (sau fanele) cu mesajele transmise prin intermediul melodiilor din repertoriul meu şi al invitaţilor mei! Concertul este tot o dedicaţie femeii, chiar dacă nu mai suntem atunci în perioada 1-8 martie, mesajul fiind unul de dragoste. Abia aştept să ne întâlnim pe 20 martie, la TNB!

Cine sunt invitaţii? Şi cât de greu a fost să-i convingi să ţi se alăture în acest demers?

Invitaţii mei în acest concert sunt Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă. Nu mi-a fost greu să-i conving pentru că nu a trebuit să-i conving! Spunându-le despre ce e vorba, fiind artişti, au percutat imediat şi mi-au zis "da" de la primul telefon pe care l-am dat.

Modifică Setările