Gossip

Avril Lavigne divorţează deja, la un an de la nuntă?

de admin

Avril Lavigne divorţează deja, la un an de la nuntă?

Umblă vorba că artista de 29 de ani şi soţiorul ei, solist al trupei Nickelback, şi-ar spune deja adio după 14 luni de la nuntă. Cuplul ar fi în pragul divorţului, după cum afirmă unele surse, iar faptul că nu au mai fost văzuţi împreună accentuează zvonurile despărţirii.

Ar fi păcat, însă, ca Avril să mai treacă printr-un divorţ, după ce a mai fost căsătorită timp de 4 ani cu Deryck Whibley, tot un rocker al adolescenţilor. Cei doi artişti se speculează că duc deja vieţi separate, deşi, la aniversarea de un an de căsnicie, romanticul rocker i-a oferit un imens inel cu diamant de 17 carate!

“S-a sfârşit”, a mărturisit un membru al anturajului celor două vedete. “Chad a fost un nesimţit în discuţiile cu Avril şi în general este aşa cu oamenii. Mulţi dintre prietenii ei nu îl suportă. A spus deja oamenilor prin Los Angeles că vor divorţa”... Mai mult, pe 29 august, la Chateau Marmont, Avril a petrecut alături de prietenele ei fără a purta inelul primit de la soţul ei. Semn că sunt probleme in paradis?

Nu i-am mai văzut din iulie, când Avril a postat poza cu soţul ei şi cu masivul inel cu diamant pe deget, la aniversarea lor, pe Twitter – cu mesajul: “Nu-mi vine să cred că sărbătorim un an de căsnicie. Wow, îmi iubesc soţul”. Dar în mod misterios, Avril a şters postarea.

Din fericire, înţelegem de la surse diverse că nu au de gând să renunţe aşa uşor la mariajul lor. “Nu există un moment anume în care vor divorţa”, a mai adăugat o sursă pentru Us Weekly.

Ce-i drept, dacă ne gândim că Chad (39) a cerut-o de nevastă pe blonda de 29 de ani la doar o lună de când se întâlneau, este de înţeles că graba, uneori, strică treaba. În orice caz, sperăm să-şi mai acorde o şansă.

Comentarii

Articole asemănătoare

“Credeam că voi muri”! Ce vedetă luptă cu teribila boală Lyme, cauzată de o căpuşă?

News

“Credeam că voi muri”! Ce vedetă luptă cu teribila boală Lyme, cauzată de o căpuşă?

“Credeam că mor”, a început vedeta în cauză să îşi povestească drama. La 30 de ani, a speriat fanii, dar şi familia cu problemele sale tot mai acute de sănătate, care o ţineau foarte mult la pat. Nimeni nu ştia de ce. Recent, mărturisirea ei a bulversat media

News

Actorul Jeff Goldblum, însurat la 62 de ani!

Starul din „Jurassic Park” trăieşte o poveste de dragoste ca-n filme. La cei 62 de ani, Goldblum a ajuns la altar cu iubirea sa de ani de zile, Emilie Livingston – cu care avea o relaţie de mai bine de 4 ani.

Gossip

Stevie Wonder, tată la 64 de ani: dar care e adevărata surpriză?

Este superstarul muzicii soul şi deja o figură paternă pentru 8 copii din diferite relaţii. Acum, actuala lui logodnică, în vârstă de 40 de ani, a rămas din nou gravidă, după ce anul trecut i-a născut un copil în secret. O familie extrem de numeroasă... Dar marea surpriză

Gossip

"Borat" va deveni tată pentru a treia oară!

Actorii Isla Fisher şi Sacha Baron Cohen vor fi iar părinţi! Pe frumoasa roşcată o ştim din Rango, Wedding Crashers şi altele, iar pe el din filmele controversate în care a jucat rolul lui Borat, Bruno,

Gossip

Courteney Cox, logodită cu rockerul de la Snow Patrol?

Tot apar semne că actriţa din “Cougar Town” se pregăteşte iarăşi de viaţa de familie. După ce Ed Sheeran, prietenul ei şi-al iubitului ei, Johnny McDaid, a dezvăluit din greşeală că cei doi s-au mutat împreună şi au

Gossip

Probleme în cuplu: Halle Berry şi Olivier Martinez trăiesc separat?

Ni se pare greu de crezut că cei doi îndrăgostiţi ar fi pe cale să se despartă, în condiţiile în care erau de nedezlipit, s-au căsătorit vara trecută în secret şi au şi-un copil împreună. Însă ce-i drept, nu au mai apărut public împreună de 3 luni şi au un program de muncă foarte încărcat.

Gossip

Kate Hudson s-a despărţit de logodnicul ei?

Sunt logodiţi de 3 ani, dar se pare că deja au apărut probleme în Paradis. Surse spun că actriţa de 34 de ani şi logodnicul său, celebrul solist al trupei Muse, Matt Bellamy, s-ar fi separat de ceva timp, iar o despărţire este iminentă.

Gossip

Katy Perry, însărcinată?

O nouă surpriză din partea celebrei cântăreţe de 28 de ani: conform publicaţiei americane OK!, Katy ar aştepta deja primul ei copil! Pe lângă marea veste, noul număr al revistei pretinde că Robert Pattinson ar putea fi tatăl,

Gossip

Stacy Keibler, iubita unui milionar italian?

Un pas mare pentru fosta cucerire a lui George Clooney, de care s-a despărţit destul de recent, în iulie. Nici nu s-a „răcit“ subiectul relaţiei acestora, că Stacy a trecut deja la acţiune, pare-se, cu