News

Azi e ziua lui! Cum arată Chuck Norris la 77 de ani?

Azi e ziua lui! Cum arată Chuck Norris la 77 de ani? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

FORT WORTH, TX - NOVEMBER 06: Actor Chuck Norris speaks with the media during a press conference prior to the NASCAR Sprint Cup Series AAA Texas 500 at Texas Motor Speedway on November 6, 2016 in Fort Worth, Texas. (Photo by Jerry Markland/Getty Images)

În 1940, dintr-o mamă casnică şi un fost soldat din timpul celui de-al doilea război mondial, se năştea, într-un orăşel din Oklahoma, Chuck Norris. Astăzi, îi sărbătorim cea de-a 77-a aniversare! În urmă cu patru luni, la o conferinţă de presă Azi, a împlinit, într-adevăr, 77 ani de existenţă, însă nimeni nu poate contesta faptul că actorul arată la fel de bine precum arăta acum 30 de ani. Chuck Norris se bucură şi astăzi de o formă fizică de invidiat şi ne demonstrează, zi de zi, cât de mult îşi iubeşte viaţa şi meseria.

De-a lungul carierei sale, a jucat în peste 40 de producţii cinematografice, dintre care celebrele filme de acţiune ”Way of the Dragon” şi ”Walker, Texas Ranger”. Din 1992, Chuck Norris este şi un producător de succes, numele său regăsindu-se în dreptul multor pelicule de referinţă la Hollywood.

În rolul care i-a marcat cariera actoricească

În fine, are o carieră de succes, de care este extrem de mândru, şi pe care are de gând s-o continue până la ultima suflare. De altfel, ieri, actorul a postat pe contul lui de Facebook un anunţ cum că, astăzi, va anunţa la ce proiect de amploare lucrează în prezent: ”Pentru a marca ziua mea de naştere, mâine voi anunţa noul proiect de care sunt foarte încântat. Mai multe informaţii mâine”.

Locuieşte la o fermă din Navasota, Texas

Iată cele mai recente cadre cu celebrul actor!