Fashion

Back to work! Prima apariţie a actriţei Keira Knightley în lumina reflectoarelor, după ce a născut

Back to work! Prima apariţie a actriţei Keira Knightley în lumina reflectoarelor, după ce a născut

Keira Knightley alături de colegii ei de platou, Matt Ryan,Evan Cabnet,Judith Light,Gabriel Ebert

Şi-a luat suficient timp liber pentru a-l petrece cu fiica ei Edie, care a venit pe lume în luna mai. Însă acum, actriţa britanică a simţit că este timpul să-şi reia activităţile şi să apară din nou în lumina reflectoarelor.

Keira Knightley şi-a lăsat bebeluşul acasă pentru o seară, cel mai probabil, în grija mamei ei, Sharman Macdonald, pentru a se prezenta la primul eveniment oficial de când a devenit mămică.

Aşadar, actriţa în vârstă de 30 de ani a sărbătorit aseară debutul ei în piesa de Broadway, Therese Raquin, pe care o va juca de luna viitoare la teatrul ”The Roundabout”, din New York.

Roundabout Theatre Company's 50th Anniversary kick-off party held at the American Airlines Theatre - Arrivals. Featuring: Matt Ryan, Evan Cabnet, Judith Light, Keira Knightley, Gabriel Ebert Where: New York City, New York, United States When: 10 Sep 2015 Credit: Joseph Marzullo/WENN.com
Keira Knightley alături de colegii ei de platou, Matt Ryan, Evan Cabnet, Judith Light, Gabriel Ebert

Aşa că se anunţă un program destul de încărcat pentru proaspăta mămică, care va fi ocupată atât cu noua piesă, cât şi cu promovarea noului său film, ”Everest”, care va ajunge pe micile ecrane la sfârşitul acestei luni.

Arată nemaipomenit la doar patru luni de când a născut
Arată nemaipomenit la doar patru luni de când a născut

Cât despre ţinuta ei, ştim deja că actriţa arată nemaipomenit la doar patru luni de când a născut, aşa că nu e nicio surpriză că aceasta a afişat o siluetă perfectă într-o rochie neagră, cu pliuri, la care a asortat doar o pereche de sandale vişinii.

 Sursa foto: Wenn