News

Băiatu' lu' mama! Cei mai sexy actori şi cele mai importante femei din viaţa lor: mamele!

Băiatu' lu' mama! Cei mai sexy actori şi cele mai importante femei din viaţa lor: mamele!

Geroge şi mama sa, acum câţiva ani

Că dragostea de mamă este cea mai puternică, o simţim cu toţii. Dar, mai ales, legăturile de iubire necondiţionată dintre mamă şi fiu ori dintre tată şi fiică sunt cele care fac deliciul atâtor poveşti emoţionante şi chiar uneri cele care stârnesc gelozii. Dacă în cazul femeilor, taţii sunt figura autoritară care poate intimida pretendenţii acestora, în cazul bărbaţilor, mama este cea care stârneşte invidie în rândul cuceririlor feminine ale lor.

Cu atât este mai de admirat cu cât, în lumea dură şi rece a Hollywoodului, avem şansa de-a observa cele mai frumoase relaţii de mamă - copii, mereu apreciate şi lăudate. Următorii bărbaţi ai Hollywoodului se întâmplă să fie şi cei mai sexy foşti sau actuali burlaci, în viaţa cărora singura femeie care le-a stat alături şi care se bucură de dragostea lor sunt mamele. Şi, cum era de aşteptat, ne dăm seama cât le seamănă! Frumoase, întinerite, joviale şi elegante - aşa mamă, aşa fiu!...

Iată o selecţie a celor mai frumoşi actori celebri, împreună cu mamele lor drage!

Geroge şi mama sa, acum câţiva ani
Geroge şi mama sa, acum câţiva ani

George Clooney

Clooney se bucură de relaţia minunată pe care o are cu mama sa, Nina Bruce Warren (75), fostă regină a frumuseţii în tinereţe. Cei doi petrec mult timp împreună şi-acum şi se susţin unul pe celălalt. “Sunt lucruri care nu se schimbă niciodată”, spunea regizorul cu referire la legătura cu mama sa.