News

Băiatul lui Will Smith adoră să poarte rochii...şi la balul liceului

de admin

Băiatul lui Will Smith adoră să poarte rochii...şi la balul liceului

Că cele două odrasle ale marelui star cu Jada Pinkett Smith sunt nişte rebeli fără cauză o ştiam de mult timp. Cei doi copii de bani gata sunt faimoşi şi ei pentru alegerile vestimentare ciudate şi stilul de viaţă libertin pe care le au, dar şi pentru perlele pe care le scot pe gură.

Dar recent ne-a atras atenţia băiatul lor, Jaden, care are 16 ani şi preferă rochiile. Un fan autodeclarat al hainelor de femei, adolescentul a ales să poarte o rochie în alb şi negru, minimalistă, în loc de smoching, la balul liceului la care a fost însoţit sau unde a însoţit-o pe actriţa din Jocurile foamei, Amandla Stenberg. Şi ea a purtat rochie, deşi ar fi fost mai interesant dacă ar fi ales ea un costum.

În fine, să revenim, cert este că Jaden Smith a devenit pentru unii un style icon şi pentru alţii o prezenţă dubioasă din punct de vedere vestimentar, făcându-se remarcat prin tricouri-rochii tot mai lungi de-a lungul anilor. Bine, rău, într-o lume în care nu se mai doreşte discriminare, ce mai contează?

Modifică Setările