Vedete

Bar Refaeli, cu burtica de gravidă pe red carpet la Veneţia

Bar Refaeli, cu burtica de gravidă pe red carpet la Veneţia camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Însărcinată a treia oară, fostul manechin a radiat la premiera filmului "Ad Astra", cu Brad Pitt şi Liv Tyler.

Veselă şi relaxată, Bar Refaeli (34) a păşit pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia desfăşurat în faţa Palatului Lido din Veneţia, prezentându-şi burtica de femeie însărcinată din toate unghiurile. Oricum nici nu şi-ar fi putut-o ascunde în acea rochie neagră mulată, fără mâneci şi fronseuri în zona taliei.

În iunie, supermodelul Bar Refaeli a anunţat într-o postare pe Instagram că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. "OOPS am făcut-o din nou", a scris frumoasa.

În videoclip, în care apare alături de prezentatorul israelian Assi Azar, Refaeli le spune în ebraică celor 2,9 milioane de urmăritori ai săi că este însărcinată. Refaeli, 34 de ani, zâmbeşte la cameră, arătându-şi entuziasmul în timp ce ridică trei degete. ‘Nu era însărcinată acum o secundă? Sunt atât de fericit pentru ea – dacă este adevărat. Arată puţin însărcinată. Oricum, de ce are nevoie de trei copii?’, a glumit colegul său Assi Azar, citat de The Jerusalem Post.

Acesta va fi cel de-al treilea copil pe care Refaeli îl va avea cu soţul ei Adi Ezra, un om de afaceri israelian. Cuplul, care s-a căsătorit în 2015, mai are două fetiţe: Liv, care s-a născut în august 2016, şi Elle, care a venit pe lume în octombrie 2017.

Modifică Setările