News

Barack Obama a perturbat nunta unui cuplu de militari

Barack Obama a perturbat nunta unui cuplu de militari

Deşi era în vacanţă, iar programul său de activităţi era, aparent, inofensiv, primul om în stat al Americii a reuşit să strice cea mai frumoasă zi a unui cuplu de tineri însurăţei, ambii cadre militare.

Obama se află într-o vacanţă de nouă zile în Hawaii, statul său natal, unde obişnuieşte să joace golf – în această vacanţă, el a avut deja şase partide, la una dintre ele, cea din Ajunul Crăciunului, avându-l ca partener pe premierul malaysian Najib Razzak.

Pasiunea preşedintelui american Barack Obama pentru această activitate a perturbat, însă, organizarea nunţii unui cuplu de militari americani în Hawaii, care a fost nevoit să schimbe locul de desfăşurare a evenimentului în ultimul moment.

Căpitanii Natalie Heimel şi Edward Mallue pregătiseră totul pentru ceremonia de duminică ce urma să se desfăşoare pe peluza Kaneohe Klipper, la o bază a marinei.

Aflând că Obama va juca golf tocmai în timpul evenimentului, viitorii soţi au schimbat locul ceremoniei, care în cele din urmă a avut loc pe peluza reşedinţei comandantului bazei, cu vedere la Pacific.

Tinerii au primit apoi un apel telefonic din partea lui Obama, care i-a felicitat şi şi-a prezentat scuze pentru deranjul provocat.

"Obama a sunat-o personal pe sora mea şi pe noul ei soţ pentru a se scuza că le-a perturbat ceremonia. Incredibil!", a povestatit sora lui Natalie Heimel pe Twitter.

Apelul telefonic i-a "copleşit total", a povestit Becca Dryer, o prietenă a miresei, care asista la ceremonie, potrivit New York Daily News.

Foto: pagina oficială