News

Barack Obama, în serviciul câinelui Bo

Preşedintele Barack Obama curăţă sigur după câinele lui, portughezul de apă Bo, atunci când acesta nu se sinchiseşte că este plimbat prin grădina Casei Albe şi-şi lasă „urmele“ prin iarba acestui loc plin de însemnătate.

Obama, care a făcut o vizită surpriză la o şcoală din Arlington, în apropiere de Washington, pentru a le citi şcolarilor fragmente din cartea sa "Of thee I sing", le-a răspuns copiilor la mai multe întrebări. Astfel, preşedintele american a mărturisit că se plimbă prin grădină, alături de câinele lui, Bo, şi că uneori trebuie chiar strânge fecalele acestuia. "Câteodată alerg cu Bo, dar uneori trebuie să îi strâng fecalele", a mărturisit sincer Obama. "Nu vreau să las aşa ceva pe iarbă. Dacă aveţi un câine, trebuie să îl plimbaţi, dar şi să strângeţi după el", i-a învăţat Obama pe copii.

Nu la fel au stat lucrurile în ceea ce-l priveşte pe predecesorul lui, George W. Bush. Acesta a declarat recent că, după ce şi-a încheiat mandatul la Casa Albă, s-a confruntat cu o situaţie nouă pentru el: să strângă fecalele câinelui său Barney.