Gossip

Bărbaţi celebri care sunt misogini

Bărbaţi celebri care sunt misogini

Suntem trişti să vă informăm că de-a lungul timpului aceşti actori au dat dovadă de misoginism. Deşi au femei în viaţa lor pe care le iubesc, la un moment dat, aceste vedete au făcut diverse afirmaţii care nu le-au făcut cinste deloc şi care le-au lezat cumva pe toate reprezentantele sexului frumos. Haideţi, aşadar, să vedem cine şi, mai ales, ce a declarat de-au fost acuzaţi că sunt misogini!

Bărbaţi celebri care sunt misogini: Sean Penn şi Clint Eastwood

Sean Penn

O fi el văzut acum ca un băiat bun, însă faptele sale din trecut, din mariajul cu Madonna mai ales, l-au făcut ţinta tuturor femeilor furioase. Amintim că acesta, în urmă cu mulţi ani, ar legat-o şi bătut-o pe Madonna, pe când era soţul ei, pe motiv de... gelozie!

Clint Eastwood a avut numeroase relaţii amoroase de-a lungul timpului. Şi-n tot acest timp nu s-a zvonit niciodată că acesta s-ar fi comportat într-un mod reprobabil. Totuşi, într-un interviu televizat, Clint a declarat că toţi regizorii nominalizaţi pentru premii sunt... bărbaţi, insinuând cumva că o femeie nu ar putea să fie la fel de bună precum un bărbat.