News

Bebeluşul lui Kylie Jenner este un fashion icon. Cât de cool este îmbrăcată Stormi!

Bebeluşul lui Kylie Jenner este un fashion icon. Cât de cool este îmbrăcată Stormi!

Este cea mai bogată din familia Kardashian-Jenner, aşa că mămica Kylie Jenner nu s-a uitat la bani atunci când i-a creat propria garderobă fetiţei sale. Stormi are doar 2 luni şi jumătate şi este cel mai fahion bebeluş, asta pentru că mama ei tânără îi oferă tot ce-i mai bun. Dacă imediat după ce i-a dat viaţă, Kylie distribuia pe contul său un video cu garderoba impresionantă pe care i-a pregătit-o fetiţei, acum iat-o pe micuţă purtând cele mai cool hăinuţe!

Rafturi întregi de încălţăminte de fiţe, de la branduri renumite, rochiţe, body-uri, costumaşe, jachete, pantaloni, tot ceea ce are nevoie un nou-născut. Stormi este o răsfăţată cu o garderobă asigurată pe cel puţin un an de zile. Conform presei stăine, cel puţin 70 de mii de dolari ar fi cheltuit Kylie pentru hăinuţele copilului, un fleac pe lângă câştigurile sale colosale din brandul de produse cosmetice, reclame pe Instagram şi show-ul Keeping Up with the Kardashians. Este cea mai tânără şi cea mai bogată din familie, o mămică dăruită care îşi petrece mult timp alături de copilul ei.

După ce a petrecut la Coachella, Kylie s-a întors acasă, la Stormi, şi i-a bucurat pe prietenii virtuali cu câteva fotografii cu micuţa ei. S-a fotografiat cu fetiţa în braţe, dezvăluind câteva dintre piesele statement ale garderobei de bebeluş. Stormi este o scumpete de copil, iar îmbrăcată într-un body alb imaculat şi cu o pereche de încălţări sport de la Nike Air Force One, arată foarte cool.

  

Foto: Instagram