News

Beckingham Palace, de vânzare

de admin

David şi Victoria Beckham şi-au scos la vânzare somptuoasa locuinţă din Hertfordshire, evaluată la 18 milioane de lire sterline. Ba chiar au decis să-şi vândă şi casa de 2,5 milioane de lire sterline din Franţa. Adio, Europa?

Da, se pare că după cinci în care cartierul lor general s-a aflat de fapt în Los Angeles, soţii Beckham au decis în sfârşit să oficializeze această stare de fapt şi să facă din L.A. oraşul lor reşedinţă. Aşa încât aşteaptă un client pe măsură pentru palatul lor - în care, din păcate, oricât de drag le-ar fi, n-au mai ajuns de multă vreme. Chiar şi Victoria a povestit într-un interviu recent că, atunci când se află la Londra, preferă să stea la Hotelul Savoy, întrucât drumul de la şi până la castelul din Hertfordshire îi ia în medie 4 ore. "Nu au nevoie de bani, dar cum nu mai folosesc niciuna dintre locuinţe, şi-au dat seama că în climatul economic actual, e o nebunie să arunci în felul acesta bani pe fereastră. Casa lor e acum în L.A., iar copiii s-au acomodat foarte bine acolo", a declarat o sursă apropiată celebrei familii.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Victoria Beckham, obsedată de succes

News

Victoria Beckham, obsedată de succes

News

Care sunt cele mai darnice vedete britanice?

The Sunday Times Giving List, care monitorizează donaţiile caritabile făcute de persoanele bogate din Marea Britanie pe durata unui an, a dat publicităţii clasamentul celor mai generoase vedete din Anglia. Iată cine se află în top.

News

Mezina Beckham a împlinit un an

Ieri a fost ziua micuţei Harper Seven, care a împlinit un anişor. Celebrii ei părinţi au organizat o mică petrecere în cinstea ei.

FOTO Ce o face pe Victoria Beckham să zâmbească?

News

FOTO Ce o face pe Victoria Beckham să zâmbească?

Cunoscută pentru faptul că evită să zâmbească atunci când este fotografiată, Posh a postat pe contul ei de twiiter o poză în care apare surâzând. Vezi care a fost motivul.

FOTO Casa în care Whitney Houston s-a măritat cu Bobby Brown scoasă la vânzare

News

FOTO Casa în care Whitney Houston s-a măritat cu Bobby Brown scoasă la vânzare

Fanii pot vedea acum interioarele elegante ale casei din New Jersey în care artista