News

Ben Affleck, din nou în formă după cura de dezalcoolizare

Ben Affleck, din nou în formă după cura de dezalcoolizare

52349278 Ben Affleck takes his kids to church in Pacific Palisades on March 19th 2017. Ben Affleck has stated recently that he is “feeling great” and “hopeful for the future" after completing rehab treatment for alcohol addiction. Ben Affleck takes his kids to church in Pacific Palisades on March 19th 2017. Ben Affleck has stated recently that he is “feeling great” and “hopeful for the future" after completing rehab treatment for alcohol addiction. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Ben Affleck zâmbeşte din nou şi arată mult mai bine acum, după ce a împărtăşit cu toată lumea vestea bună că este în proces de recuperare, după ce a fost dependent de alcool atâţia ani. Săptămâna trecută anunţa pe Facebook că s-a hotărât să renunţe la viciul său - alcoolul: " Am terminat tratamentul pentru dependenţa de alcool, ceva cu care m-am confruntat în trecut şi cu care voi continua să mă lupt. Vreau să trăiesc viaţa la maxim şi să fiu cel mai bun tată. Vreau ca copiii mei să ştie că nu este nicio ruşine să ceri ajutor atunci când ai nevoie şi să fii sprijin  pentru cineva care are nevoie de ajutor, dar se teme să facă primul pas".

După ce a fost internat la o clinică de profil,  acum apare în formă şi cu zâmbetul pe buze alături de cei trei copii ai săi, Violet, Seraphina şi Samuel de 11, respectiv 8 şi 5 ani. A fost onest atât cu fanii, cât şi cu sine şi a recunoscut că luptă cu dependenţa de alcool încă din 2001 şi a decis că este timpul să facă o schimbare majoră. După ce s-a tratat la dezalcoolizare, se pare că Ben Affleck arată foarte bine şi a fost surprins duminică alături de micuţii săi, copiii cu Jennifer Garner. Zâmbind, el i-a ţinut pe Serafina şi pe Samuel de mână, în timp ce fata cea mare, Violet, îi însoţea la slujba de duminică.

Copiii săi sunt motivul principal pentru care Ben a decis să pună punct viciilor sale şi, aşa cum vedem şi noi, arată mult mai bine şi mai fericit decât la început de an, când a fost surprins alături de o femeie care îl ajuta în încercarea sa de a se lăsa de băut. Toate eforturile sale par să dea roade.

Ben Affleck şi nutriţionista care îl ajută în cura de dezintoxicare.

Ultima oară, Ben a apărut public în seara Oscarurilor şi, ca să se asigure că nu va pune pic de băutură în pahare, un antrenor l-a însoţit la eveniment. Actorul a decis să taie alcoolul de pe listă, după ce acest viciu i-a distrus relaţia cu soţia Jennifer Garner şi i-a cam dat bătaie de cap şi în carieră. Chiar o sursă apropiată a starului a spus că starea sa de sănătate este vizibil mai bună: "El a terminat tratamentul şi se simte bine. A făcut acest lucru pentru el şi familia lui. "Familia este pe primul loc."

Foto: Hepta, Arhiva OK!