News

Ben Stiller s-a împăcat cu fosta parteneră de viaţă la patru ani de la despărţire

Ben Stiller s-a împăcat cu fosta parteneră de viaţă la patru ani de la despărţire camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ben Stiller şi Christine Taylor au decis să se despară în  2017, dar astăzi dau iubirii lor o altă şansă.

„Au petrecut mult timp împreună şi au purtat discuţii lungi despre ceea ce îşi doresc în viaţă”, spune un prieten. „Ben şi Christine şi-au dat seama că încă mai au o legătură intensă şi îşi reconstruiesc încet povestea romantică”.

Ben şi Christine şi-au anunţat separarea în 2017, după 17 ani de căsătorie, dar nu au depus actele pentru divorţ. „Au promis că îşi vor pune relaţia pe primul loc de acum înainte”.

Cei doi au apărut împreună în mai multe proiecte TV şi cinematografice, iar sursa spune că le-ar plăcea să lucreze din nou împreună: „Asta le-ar permite să îşi continue cariera fără să petreacă prea mult timp separat şi departe de copiii lor. Ella, 19 ani şi Quinn ,16 ani ”

Stiller a venit însoţit de fiica lui, Ella şi la Globurile de Aur, în 2019.

În ciuda separării lor în 2017, vedetele au continuat să participle la evenimente împreună. „Suntem o familie mare. Suntem împreună tot timpul”, mărturiseaTaylor.

În 2018, la un an după despărţirea lor, o sursă spunea pentru OK! că „ Stiller şi Taylor se centrează pe creşterea copiilor, ca părinţi devotaţi şi cei mai apropiaţi prieteni”.

Deşi nu au avut niciodată probleme atunci când a venit vorba de creşterea urmaşilor, Stiller a spus recent că „o consideră pe Christine sufletul lui pereche şi că şi ea simte la fel’’

Ben Stiller a dezvăluit că a avut cancer la prostată în 2014 şi că testul pe care l-a făcut pentru a depista boala i-a salvat pur şi simplu viaţa.

 “A apărut din senin. Nici nu ştiu cum s-a întâmplat. La început, habar n-aveam ce avea să se întâmple cu mine. M-am speriat teribil! Viaţa mea s-a oprit pur şi simplu, nu puteam să-mi fac niciun plan legat de niciun film, pentru că nu ştiam ce va urma”, a povestit actorul despre experienţa.

"După acel şoc, Ben abia dacă mai făcea sex cu Christine. Îşi plângea tot timpul de milă, devenise ipohondru, spunea că iar e bolnav, şi-a înnebunit soţia. De-asta Christine n-a mai putut”.

 

Comentarii

Modifică Setările