News

Benedict Cumberbatch s-a căsătorit de Valentine’s Day

Benedict Cumberbatch s-a căsătorit de Valentine’s Day

Înainte de Oscar, verigheta! Asta pare să-şi fi spus britanicul nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din „The Imitation Game“. Iar sarcina logodnicei i-a grăbit decizia.

Îl ştiţi din serialul „Sherlock Holmes“ ori din producţii precum „The Other Boleyn Girl“, „12 ani de sclavie“ şi, mai nou, din producţia „The Imitation Game“, de 8 ori nominalizată anul acesta la Oscar.

În weekend, de Ziua Îndrăgostiţilor, Benedict Cumberbatch (38) i-a pus verigheta pe inelar logodnicei sale, regizoarea Sophie Hunter (36).

Ceremonia, organizată pe Insula Wight din Marea Britanie, a fost una discretă, cu participarea a vreo 100 de invitaţi, rude şi prieteni apropiaţi. Cavaler de onoare a fost actorul Martin Freeman, care joacă alături de Cumberbatch în serialul „Sherlock“.

Pentru a se feri de ploaia măruntă, Benedict şi Sophie au ajuns la ceremonie într-un frumos autoturism Jaguar, fiind aşteptaţi de numeroşi fotografi şi fani care au venit să-i vadă.

După căsătoria religioasă, oaspeţii au fost invitaţi să petreacă la moşia Mottistone, stră-stră bunicul regizoarei fiind John Seely, primul baron Mottistone, a cărui familie a cumpărat proprietatea în anii '60.

Printre cei invitaţi a figurat şi actriţa Keira Knightley, interpreta rolului feminin Joan Clarke din filmul „The Imitation Game“, la rândul său nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol feminin.