News

Benji Madden şi-a tatuat numele lui Cameron Diaz. Vezi cum arată!

de admin

Pe lângă faptul că ne-a surprins total să aflăm că frumoasa blondină de 42 de ani s-a căsătorit după câteva luni de relaţie cu rockerul din trupa “Good Charlotte”, acum ne dăm seama că iubirea lor atât de sincer confirmată de amândoi este cât se poate de serioasă. Atât de serioasă, că pare pentru totdeauna. La fel ca şi tatuajul pe care Benji şi l-a făcut recent cu atât patos, că ne-a înduioşat.

Astfel că un inel n-a fost de ajuns pentru îndrăgostiţi: “Mă gândeam la tine??? Sunt un om norocos”, a scris rockerul de 35 de ani, alături de poza cu pricina: la bustul gol, dincolo de toate tatuajele sale de pe piept, vedem un nume scris cursiv: Cameron. O declaraţie de dragoste permanentă, am spune, din partea artistului care s-a însurat cu actriţa pe 5 ianuarie.

Thinking bout you❤️❤️❤️ #LuckyMan

A photo posted by The B-man (@benjaminmadden) on

Astfel că un inel n-a fost de ajuns pentru îndrăgostiţi: “Mă gândeam la tine??? Sunt un om norocos”, a scris rockerul de 35 de ani, alături de poza cu pricina: la bustul gol, dincolo de toate tatuajele sale de pe piept, vedem un nume scris cursiv:

Cei doi s-au cunoscut datorită prietenei cele mai bune a lui Cam, Nicole Richie, care este soţia lui Joel Madden, fratele lui Benji. De când s-au întâlnit, nici că i-am mai văzut despărţiţi! Să sperăm că nu va fi nevoit să-şi şteargă tatuajul peste ani, cum a făcut Melanie Griffith cu Antonio Banderas…

FOTO HEPTA