News

Benji Madden şi-a tatuat numele lui Cameron Diaz. Vezi cum arată!

de admin

Pe lângă faptul că ne-a surprins total să aflăm că frumoasa blondină de 42 de ani s-a căsătorit după câteva luni de relaţie cu rockerul din trupa “Good Charlotte”, acum ne dăm seama că iubirea lor atât de sincer confirmată de amândoi este cât se poate de serioasă. Atât de serioasă, că pare pentru totdeauna. La fel ca şi tatuajul pe care Benji şi l-a făcut recent cu atât patos, că ne-a înduioşat.

Astfel că un inel n-a fost de ajuns pentru îndrăgostiţi: “Mă gândeam la tine??? Sunt un om norocos”, a scris rockerul de 35 de ani, alături de poza cu pricina: la bustul gol, dincolo de toate tatuajele sale de pe piept, vedem un nume scris cursiv: Cameron. O declaraţie de dragoste permanentă, am spune, din partea artistului care s-a însurat cu actriţa pe 5 ianuarie.

Thinking bout you❤️❤️❤️ #LuckyMan

A photo posted by The B-man (@benjaminmadden) on

Astfel că un inel n-a fost de ajuns pentru îndrăgostiţi: “Mă gândeam la tine??? Sunt un om norocos”, a scris rockerul de 35 de ani, alături de poza cu pricina: la bustul gol, dincolo de toate tatuajele sale de pe piept, vedem un nume scris cursiv:

Cei doi s-au cunoscut datorită prietenei cele mai bune a lui Cam, Nicole Richie, care este soţia lui Joel Madden, fratele lui Benji. De când s-au întâlnit, nici că i-am mai văzut despărţiţi! Să sperăm că nu va fi nevoit să-şi şteargă tatuajul peste ani, cum a făcut Melanie Griffith cu Antonio Banderas…

FOTO HEPTA

Comentarii

Articole asemănătoare

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Body & Soul

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Are 41 de ani, însă corpul ei nu pare a fi trecut de 30. Are o imagine sănătoasă şi un tonus pe care cu greu îl mai descoperim chiar şi printre adolescenţii entuziaşti. Noi îţi oferim ocazia să afli secretele din spatele zâmbetului fericit al actriţei, chiar din „manualul“ ei de viaţă sănătoasă: „The Body Book“.

Gossip

Cameron Diaz şi Benji Madden, disperaţi să aibă copii: ce măsuri vor să ia?

Umblă vorba prin târg că faimoasa actriţă, deşi arată dureros de bine şi trăieşte o dragoste pe care o merita de mult, vrea cu disperare un copil cu soţul ei, rockerul Benji Madden. Lucrurile sunt cu atât mai sensibile cu cât Cameron nu prea a putut rămâne însărcinată, oricât a încercat.

News

Starea lui Enrique Iglesias, mai gravă decât se credea

Nu ştim cine l-a pus pe artistul latino să atingă o dronă în mişcare, în timpul unui concert din Mexic, sâmbătă. După ce aceasta i-a tăiat degetele, starea de sănătate s-a înrăutăţit.

Prieteni celebri care au iubit aceeaşi persoană! 

News

Prieteni celebri care au iubit aceeaşi persoană! 

O regulă nescrisă a prieteniei între fete, cel puţin, spune că nu trebuie să te cuplezi vreodată cu fostul prietenei tale. La băieţi nu ştim cum stă treaba, dar intuim că niciunuia nu i-ar plăcea să audă glume de genul: “Prietene, am fost acolo!”. Doar că aşa cum există reguli, există şi excepţii în ce ţine de dragoste. Unele vedete care sunt acum cele mai bune prietene împart, totuşi, un fost iubit sau o fostă iubită

News

FOTO Jared Leto s-a tuns: cum arată starul acum?

Momentul mult aşteptat de cârcotaşi sau, pentru fani, momentul de care le era cel mai frică s-a petrecut: solistul trupei 30 Seconds to Mars, aka cel mai sexy pletos în viaţă şi-a tuns pletele duioase şi şi-a ras barba hipsterească. Un look statement cu care a cam dat gata multe fane.

News

FOTO La două luni de la nuntă, Cameron Diaz vorbeşte despre viaţa ei sexuală!

Nimeni nu credea că celebra actriţă va ajunge la altar prea curând, însă s-a întâmplat. De două luni de când este căsătorită cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz este fericită şi pare că viaţa ei a ajuns pe un făgaş al

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

News

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

După dovada iremediabilă de iubire afişată de Benji Madden pentru soţia sa, Cameron Diaz, a venit rândul unui actor foarte îndrăgit să facă o declaraţie de dragoste… pentru totdeauna. Vorbim de Ryan Gosling, proaspăt tătic, care ne-arată şi latura sa de părinte în culmea fericirii.

News

FOTO A spus Da! Olimpicul Michael Phelps s-a logodit

Înotătorul profesionist de 29 de ani tocmai ne-a anunţat că este un bărbat logodit: iar frumoasa lui iubită, Nicole Johnson, este cât se poate de fericită să-şi expună inelul primit în dar. Cei doi s-au pozat şi au postat fotografia pe Instagram, anunţând că bruneta a spus Da marii întrebări.