Fashion

Beyonce a plătit o mică avere pe rochia Gucci purtată de Blue Ivy

Beyonce a plătit o mică avere pe rochia Gucci purtată de Blue Ivy

E greşit să spunem că suntem invidioşi pe garderoba unei fetiţe de cinci ani? Dacă nu, atunci trebuie să recunoaştem: micuţa Blue Ivy e cea mai norocoasă fetiţă din lume, iar garderoba ei se transformă uşor-uşor într-una la fel de cool precum a celebrei sale mame. Blue Ivy a purtat o rochie lime, Gucci

Însoţindu-şi părinţii la meciul NBA ALL-STAR, Blue Ivy a oferit o nouă lecţie de stil. La doar cinci ani, Blue Ivy ne demonstrează că are o personalitate puternică, dar şi un simţ estetic foarte bine dezvoltat. Căci da, copila îşi alege mai mereu singură ţinutele.

NEW ORLEANS, LA - FEBRUARY 19:  Jay Z, Blue Ivy Carter and Beyonce Knowles attend the 66th NBA All-Star Game at Smoothie King Center on February 19, 2017 in New Orleans, Louisiana.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Jay Z, Blue Ivy Carter şi Beyonce Knowles la meciul NBA All-Star

Şi de data aceasta, a ales o rochie Gucci, lime, care a atras privirile tuturor. Bineînţeles că nimeni nu se aştepta ca rochiţa acea simpatică să coste o mică avere şi să fie semnată de o casă de modă precum Gucci, deşi nu e prima oară când Blue îmbracă ţinutele brandului.

Revenind la rochiţa lime, purtată pe 19 februarie, la evenimentul din New Orleans, trebuie să precizăm că Be, care în prezent e însărcinată cu gemeni, a scos din buzunar 1,800 de dolari doar pentru această piesă din outfitul fiicei sale. O sumă infimă raportată la averea de 265 de milioane de dolari a artistei, însă o adevărată avere pentru oamenii de rând din America.

blue ivy
Outfitul de 3,590 purtat de Blue Ivy

O altă piesă de rezistenţă din garderoba lui Blue Ivy este outfitul purtat la un eveniment oficial al mamei sale, şi anume cel compus dintr-un costum roz în valoare de 1,100 de dolari şi o geantă Swarovski de ”doar” 2,490 de dolari.

foto: getty