Fashion

Beyonce a plătit o mică avere pe rochia Gucci purtată de Blue Ivy

Beyonce a plătit o mică avere pe rochia Gucci purtată de Blue Ivy

E greşit să spunem că suntem invidioşi pe garderoba unei fetiţe de cinci ani? Dacă nu, atunci trebuie să recunoaştem: micuţa Blue Ivy e cea mai norocoasă fetiţă din lume, iar garderoba ei se transformă uşor-uşor într-una la fel de cool precum a celebrei sale mame. Blue Ivy a purtat o rochie lime, Gucci Însoţindu-şi părinţii la meciul NBA ALL-STAR, Blue Ivy a oferit o nouă lecţie de stil. La doar cinci ani, Blue Ivy ne demonstrează că are o personalitate puternică, dar şi un simţ estetic foarte bine dezvoltat. Căci da, copila îşi alege mai mereu singură ţinutele. Jay Z, Blue Ivy Carter şi Beyonce Knowles la meciul NBA All-Star Şi de data aceasta, a ales o rochie Gucci, lime, care a atras privirile tuturor. Bineînţeles că nimeni nu se aştepta ca rochiţa acea simpatică să coste o mică avere şi să fie semnată de o casă de modă precum Gucci, deşi nu e prima oară când Blue îmbracă ţinutele brandului.

Revenind la rochiţa lime, purtată pe 19 februarie, la evenimentul din New Orleans, trebuie să precizăm că Be, care în prezent e însărcinată cu gemeni, a scos din buzunar 1,800 de dolari doar pentru această piesă din outfitul fiicei sale. O sumă infimă raportată la averea de 265 de milioane de dolari a artistei, însă o adevărată avere pentru oamenii de rând din America.

blue ivy
Outfitul de 3,590 purtat de Blue Ivy

O altă piesă de rezistenţă din garderoba lui Blue Ivy este outfitul purtat la un eveniment oficial al mamei sale, şi anume cel compus dintr-un costum roz în valoare de 1,100 de dolari şi o geantă Swarovski de ”doar” 2,490 de dolari.

foto: getty