News

Beyonce, acuzată că a ucis pisica unei toboşare! Artista este adepta magiei negre?

Beyonce, acuzată că a ucis pisica unei toboşare! Artista este adepta magiei negre?

INDIO, CA - APRIL 14: Beyonce Knowles performs onstage during 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival Weekend 1 at the Empire Polo Field on April 14, 2018 in Indio, California. (Photo by Larry Busacca/Getty Images for Coachella )

Kimberly Thompson, cea care i-a fost bateristă lui Beyonce timp de şapte ani, o acuză pe artistă că i-ar fi ucis pisica şi că este adepta magiei negre. Beyonce, în cadrul unui concert, în primăvara acestui an Beyonce este acuzată de Kimberly că a hărţuit-o sexual şi că a încercat să-i facă vrăji, fosta ei toboşară anunţând poliţia de comportamentul arstistei şi cerând un ordin de restricţie împotriva ei. Mai mult decât atât, Kimberly Thompson a afirmat că Beyonce i-a luat telefonul şi l-a controlat pe iubitul ei, dar i-a furat şi un laptop.

Deşi Beyonce nu a comentat pe marginea acestui subiect, cei de la Hollywood Life notează că plângerea lui Kimberly a ajuns la un judecător care a respins acuzaţiile, pe motiv că ceea ce spune baterista este de domeniul SF-ului.