News

Beyonce arată minunat în fustă mini! Iată cât a slăbit după naşterea gemenilor!

Beyonce arată minunat în fustă mini! Iată cât a slăbit după naşterea gemenilor!

O lună a stat departe de lumina reflectoarelor, îngrijindu-se doar de bunăstarea gemenilor Rumi şi Sir Carter. Acum, însă, Beyonce este pregătită să iasă din casă şi să le arate tuturor că venirea pe lume a gemenilor a împlinit-o şi a făcut-o mai fericită oricând.

Vineri, de exemplu, Beyonce şi Jay Z au ieşit din casă pentru a petrece o noapte în doi, în neobositul Los Angeles. Cu această ocazie, celebra artistă a îmbrăcat un outfit extrem de sexy, care a pus-o în valoare şi care a arătat că Be a slăbit foarte mult la o lună de la venirea pe lume a lui Rumi şi Sir Carter.

Artista a postat câteva cadre inedite şi pe contul ei de Instagram, spre fericirea fanilor internauţi, care aşteptau cu sufletul la gură revenirea divei pe reţelele de socializare. Într-una dintre imagini, Be apare lângă soţul ei, Jay Z, demonstrându-le tuturor că mariajul lor de nouă ani este mai puternic ca oricând acum că au devenit din nou părinţi.

Revenind la outfitul artistei, trebuie să recunoaştem că suntem impresionaţi de cât de repede a slăbit artista, dat fiind faptul că pe timpul sarcinii a acumulat destule kilograme. Ei bine, pare că Be este foarte aproape de a-şi recupera silueta de dinaintea sarcinii.

În urmă cu câteva zile, Be a confirmat venirea pe lume a gemenilor ei, postând pe contul ei de Instagram prima fotografie cu gemenii Sir Carter şi Rumi, un băieţel şi o fetiţă.

foto: Instagram