News

Beyoncé o copiază pe JLo?

Beyoncé o copiază pe JLo?

Fie că ne place sau nu, solista cu cel mai faimos posterior este un trendsetter, iar Queen Bey pare să ştie asta foarte bine.Te lăsăm pe tine să judeci cine pe cine... „inspiră“

Foto stânga. 1998. Diva latino a purtat la Festivalul de film de la Cannes această creaţie tip sirenă. 2008. La filmările pentru clipul melodiei Diva, zece ani mai târziu, Beyoncé nu se dezminte.

1999. Odată cu recitalul susţinut în cadrul Billboard Music Awards, solista s-a lăsat admirată într-o vestimentaţie demnă de filmele cu Jane şi Tarzan. 2004. Ce-ar mai fi de adăugat? Poate doar că Bé este de neoprit...

2001. Ca o adolescentă, J.Lo a adoptat acest look Barbie Girl. 2003. Bé s-a gândit să se întoarca şi ea în timp şi a urcat pe scenă în această ţinută „decupată“.

2003. J.Lo a purtat acest outfit la petrecerea dată în cinstea filmului Maid in Manhattan. 2006. Bé a fost surprinsă la un eveniment monden cu aceeaşi blană sintetică.

2005. Cu un look ceva mai sofisticat, aşa s-a lăsat Jenny fotografiata la Macy’s Passport Gala. 2008. Afişând o ţinută asemănătoare, diva pop a participat la Kennedy Center Honors.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/SPLASH NEWS/REX FEATURES, PHOTOLAND/CORBIS IMAGES