News

Beyoncé a pierdut o sarcină

de admin

Artista a vorbit deschis, în documentarul de televiziune care va fi lansat recent, intitulat "Life is But a Dream", despre această dramă prin care a trecut

"În urmă cu doi ani, eram însărcinată pentru prima dată. Auzisem bătăile inimii copilului meu, care a fost cea mai frumoasă muzică pe care am auzit-o vreodată. Am luat avionul spre New York pentru controlul periodic - dar acolo, n-am mai auzit bătăile inimii. În săptămâna de dinainte de vizita la doctor, totul fusese bine - dar la faţa locului, inima lui nu mai bătea. (...) Alesesem şi nume pentru micuţ. Îmi imaginam cum va arăta copilul meu... ", a povestit cu durere soţia lui Jay-Z, azi mama unei fetiţe în vârstă de un an, Blue Ivy. "După aceea, am intrat în studio şi am compus cel mai trist cântec din viaţa mea. Şi a fost cea mai bună formă de terapie pentru mine, fiindcă trecusem prin cea mai tristă experienţă", a mai spus Beyoncé în documentarul "Life is But a Dream", care va fi difuzat de HBO.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Beyoncé a apelat la o mamă surogat?

Gossip

Beyoncé a apelat la o mamă surogat?

O femeie din New York susţine că este mama biologică a copilului cântăreţei, Blue Ivy, şi a depus la o instanţă documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru.

News

Beyonce & Jay-Z: Crăciun interzis minorilor!

Alt cuplu celebru, alte obiceiuri de Sărbători. Dacă şi despre ei se spune că ar fi ajuns cu mariajul pe butuci, iată ce replică au găsit de cuviinţă să dea acestor zvonuri Jay-z şi Beyonce...

Cum arată vacanţa lui Beyoncé?

News

Cum arată vacanţa lui Beyoncé?

Cântăreaţa de culoare a publicat pe reţelele de socializare o serie de imagini personale din vacanţa pe care a petrecut-o alături de soţul ei, rapperul Jay-Z şi de fiica lor, Blue Ivy.