Gossip

Beyoncé a primit jucării sexuale de ziua ei

Soţia lui Jay-Z a primit un cadou inedit din partea cântăreţei Lady Gaga: un bici încrustat cu diamante.

Beyoncé a împlinit 29 de ani pe 4 septembrie, iar amica ei Lady Gaga a ţinut morţiş să-i pregătească acesteia o surpriză. Aşadar i-a comandat vedetei R&B o jucărie sexuală şi un set sexy de lenjerie intimă. „Gaga a vrut să-i ofere ceva special. Biciul a fost confecţionat din piele şi împodobit cu sute de diamante. Când Beyoncé a primit cadoul era în culmea fericirii”, a declarat o sursă pentru presă. De asemenea, Lady Gaga i-a cântat săptămâna trecută „La mulţi ani!” lui Beyoncé, în culisele concertului susţinut de Jay-Z şi Eminem în Detroit.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Lady Gaga şi Jay-Z luptă pentru ferma Neverland

Casa lui Michael Jackson a devenit mărul discordiei între marii cântăreţi, pentru că atât rapperul de 43 de ani, cât şi cântăreaţa de 26 de ani vor să cumpere proprietatea

Gossip

Lady GaGa şi-a luat „Adio!” de la iubit

Controversata cântăreaţă a considerat că o pauză amoroasă i-ar fi benefică, motiv pentru care i-a dat „temporar” papucii partenerului său.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Beyoncé – tarif de 500 de milioane $

Nici n-a născut bine, că ofertele profesionale vin tăvălug peste ea. Şi nu orice ofertă, ci cea mai bună din showbiz-ul american.