Gossip

Beyoncé va avea o fetiţă

Celebra cântăreaţă este în al nouălea cer de fericită de când a aflat că ea şi soţul ei, Jay-Z, vor deveni părinţii unei fetiţe.

Vedeta este însărcinată cu primul ei copil şi peste câteva luni va aduce pe lume o fetiţă. De când a aflat sexul fătului, Beyonce este peste măsură de încântată, mai ales pentru că speră că va avea o legătură apropiată cu fetiţa ei, întocmai cum o are ea cu mama ei, Tina.
„Beyonce este în extaz de când a aflat că va avea o fetiţă pentru că speră că va avea aceeaşi relaţie apropiată precum are ea cu mama ei. Ea cumpără întruna tot felul de hăinuţe pentru copilul ei nenăscut şi familia vedetei se teme că nu va mai avea ce să le dăruiască viitorilor părinţi în decembrie, la petrecerea dată în cinstea copilului lor”, a declarat o sursă.

Comentarii

Articole asemănătoare

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

News

Cât de mult a slăbit Beyoncé?

Faimoasa cântăreaţă parcă arată acum mai bine decât înainte de-a rămâne gravidă, atât de multe kilograme a pierdut. Cum şi cât a reuşit să slăbească diva de când a devenit mamă?

Gossip

Iată cum arată proaspăta mămică în costum de baie! 

Beyonce şi-a revenit spectaculos după ce a născut! Dovadă a acestui lucru sunt fotografiile care-o întruchipează pe vedetă în ipostaze atrăgătoare.

Gossip

Jessica Simpson a dat o petrecere în cinstea copilului

De când a anunţat că va naşte o fetiţă, vedeta a dat iama în magazine cu produse destinate copiilor pentru a achiziţiona cât mai multe hăinuţe roz. Iar petrecerea dată

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

Gossip

De ce îşi amână Britney Spears nunta?

Cântăreaţa a primit o veste cât se poate de neplăcută: echipa ei juridică i-a pus în vedere amânarea zilei în care va deveni doamna Trawick. Care este motivul întârzierii nunţii ei?

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

Fiica lui Whitney Houston a încercat să se sinucidă? 

Gossip

Fiica lui Whitney Houston a încercat să se sinucidă? 

Bobbi Kristina a fost internată de două ori la spital de când a murit mama ei. Cei apropiaţi ei se tem ca tânăra de 18 ani să nu aibă acelaşi destin ca regretata cântăreaţă.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!