News

Bianca Ioniţă a născut. Uite primele fotografii cu fiica sa

Bianca Ioniţă a născut. Uite primele fotografii cu fiica sa

Aşteptarea s-a încheiat pentru vedeta ştirilor Kanal D. La sfârşitul săptămânii trecute, aceasta a adus pe lume o mândreţe de fetiţă, a cărei naşă de botez va fi cântăreaţa Giulia Anghelescu.

Bianca Ioniţă a devenit mămică vineri, la orele prânzului, când a născut-o pe micuţa Eva.

„Sunt cea mai fericită persoană de pe pământ. Fetiţa noastră s-a grăbit şi a venit pe lume! Eva Maria vă salută alături de tăticul ei foarte emoţionat! Viaţa noastră începe acum de la ea. Doamne ajută!“, a scris proaspăta mămică pe contul ei de socializare.

Naşa de căsătorie a Biancăi, Giulia Anghelescu, o va năşi şi pe cea mică, căreia i-a dăruit la naştere o pereche de cercei de aur.

„Cea mai mândră naşă!“, a notat şi Giulia, postând o fotografie cu Eva.

Iar Bianca şi Giulia vor petrece şi mai mult timp împreună, având în vedere că şi Giulia tocmai a născut al doilea copil, deci îi va da sfaturi de nădejde proaspetei mămici.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Bianca Ioniţă s-a logodit

De Revelion, prezentatoarea ştirilor Kanal D a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Daniel, cu care are o relaţie de trei ani încoace. Potrivit apropiaţilor, nunta va avea loc, cel mai probabil, anul acesta. Vezi cine le vor fi naşi.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Pavel Bartoş va fi a treia oară tătic

News

Pavel Bartoş va fi a treia oară tătic

De 1 decembrie, prezentatorul de la Pro TV a avut mai multe motive de sărbătorit, printre care şi faptul că soţia îi va dărui un al treilea copil. Iar, după două fetiţe, actorul şi-ar fi dorit acum un băieţel.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.