Spectacole

Bijuterii din materiale neconvenţionale pot fi admirate în weekend la Bucureşti

Bijuterii din materiale neconvenţionale pot fi admirate în weekend la Bucureşti

Pe 20 şi 21 aprilie, peste 100 de designeri de pe patru continente şi din 27 de ţări vor oferi publicului bucureştean posibilitatea de a admira şi achiziţiona o selecţie curatoriată de bijuterie contemporană şi de artă.

Târgul internaţional AUTOR 2019 va avea loc în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional, între orele 10:00-18:00, bilete fiind disponibile aici. Designerii de bijuterie contemporană care participă la AUTOR 2019 au fost selectaţi de un juriu internaţional de experţi în domeniul bijuteriei contemporane şi de artă.

În procesul de selecţie, juriul urmăreşte o serie de aspecte care diferenţiază aceste creaţii: capacitatea designerului de a propune o viziune originală şi, în acelaşi timp, foarte personală, de a surprinde, de a pune sub semnul întrebării contexte şi idei, distilând totul în bijuterie realizată cu tehnici excepţionale şi inovatoare.

Piesele expuse la acest târg vor fi, astfel, complet neaşteptate, chiar şi din materiale precum sare, capace de PET-uri, mătase sau coji de ouă în combinaţie cu foiţe de argint sau aur. Cei care vor trece pragul târgului, vor avea ocazia să admire de la bijuterii clasice până la 3D şi o combinaţie surprinzătoare de materiale - aur, silicon, argint, lemn, pietre semi-preţioase, porţelan, textile etc.

Înfiinţat în 2009, AUTOR este târg inovator pentru profesionişti tineri şi talentaţi şi este în prezent cel mai important eveniment de bijuterie contemporană şi de artă din sud-estul Europei.

Modifică Setările