News

Bikini body! Vedete în costume de baie: cât de tonifiate sunt?

de admin

Bikini body! Vedete în costume de baie: cât de tonifiate sunt?

În plin sezon estival, social media e bombardată de imagini de pe plaje exotice, de pe malul mării şi în bătaia razelor de soare, cu multe dintre celebrităţi bucurându-se de vacanţe. Evident, în costume de baie care să ne-arate cât de bine arată sau cât de tonifiate sunt ele, mai mult sau mai puţin.

De la Gabrielle Union la celebra Lady Gaga, iată-le pe câteva dintre vedetele de sex feminin care au ales să-şi pozeze corpul în bikini, la mare, la soare.

Alessandra Ambrosio arată, ca de obicei, perfect, mai ales în costumul de baie alb pe care l-a purtat în Mykonos.

Trei, doamne, şi toate trei! O parte din familia Willis: Tallulah, Demi Moore şi Scout, arătând foarte bine pentru o zi relaxantă la piscină. Vă amintim că Demi are 52 de ani şi are trupul acesta de divă fit.

Gabrielle Union a trecut imediat pe Instagram, în vacanţa scurtă cu soţul ei Dwayne Wade, cu care a celebrat pe iaht ziua de 4 iulie. Vă vine să credeţi că arată AŞA la 42 de ani? Şi n-are nicio grijă...

Nu ştim ce a dorit anume să facă artista, dar ne-a demonstrat că muşchii i se aliniază bine! Se pare că, conform descrierii pozelor,Gaga a suferit acum doi ani o operaţie în urma căreia abia a reuşit să-şi corecteze postura şi spatele. Păcat de fluctuaţiile ei de greutate, căci are un trup numai bun de bikini, cu îngrijirea corespunzătoare.

O vedetuţă foarte mândră de... formele ei, pe care şi le poate afişa în toată graţia lor, este actriţa din serialul 90210, seria modernă. La 26 de ani, Jessica Lowndes credem şi noi că are corp perfect pentru a purta costume de baie sexy.

O zi din viaţa lui Emily Ratajkowski: trup perfect tonifiat, bust generos, o privire care flirtează permanent şi, cândva, titlul de cea mai sexy femeie din lume, după ce a apărut goală în videoclipul lui Robin Thicke. O simplă zi de duminică cu ea pare să facă cât o mie.

FOTO INSTAGRAM

Modifică Setările