Fashion

Bine îmbrăcate la MTV Video Music Awards: cele mai frumoase apariţii

Bine îmbrăcate la MTV Video Music Awards: cele mai frumoase apariţii

Cam puţine apariţii elegante şi rafinate la gala de duminică, dedicată performanţelor artistice din industria muzicală. Mai degrabă, multe vedete au apărut în ţinute şocante, senzuale şi sexy sau interesante. Am strâns, totuşi, cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu la MTV VMA în cele ce urmează.

Chrissy Teigen a impresionat cu o rochie foarte sexy, dar foarte elegantă, cu transparenţe şi jocuri de materiale, seducând pe covorul roşu al galei MTV VMA.

Featuring: Chrissy Teigen Where: Los Angeles, California, United States When: 30 Aug 2015 Credit: Brian To/WENN.com
Chrissy Teigen

Vanessa Hudgens, în schimb, a vrut să impresioneze cu rochia sa amplă, romantică şi de nuanţă roz pal, cu modele florale. O zână a evenimentului!

2015 MTV Video Music Awards (VMA's) at the Microsoft Theater - Arrivals Featuring: Vanessa Hudgens Where: Los Angeles, California, United States When: 30 Aug 2015 Credit: Brian To/WENN.com
Vanessa Hudgens

Nicki Minaj a fost la limita bunului gust, cu o rochie foarte pretenţioasă şi delicată, să spunem. Decolteul abisal coboară până la buric, în timp ce transparenţele rochiei aurii cu detalii florale s-au remarcat pe picioare, până pe coapse. Prea mult sau foarte îndrăzneţ? Rochia Labourjoisie este, separat de vedeta care a purtat-o, strălucitoare!

2015 MTV Video Music Awards (VMA's) at the Microsoft Theater - Arrivals Featuring: Nicki Minaj Where: Los Angeles, California, United States When: 30 Aug 2015 Credit: Brian To/WENN.com
Nicki Minaj

FKA Twigs, iubita lui Robert Pattinson şi una din cele mai talentate şi mai interesante artiste din industrie, a epatat cu o ţinută Atelier Versace extrem de îndrăzneaţă, transparentă şi cu tăieturi ce amintesc de bondage: corsetul şi fusta au creat fix imaginea artistei: ieşită din tipare!

FKA Twigs
FKA Twigs

Hailee Steinfeld a fost, cel mai probabil, cea mai elegantă apariţie din seria de bine îmbrăcate la MTV Video Music Awards, cu o salopetă de nuanţă alb cremos, semnată Stella McCartney, iar ceea ce a completat ţinuta perfect a fost colierul la baza gâtului.

The MTV Video Music Awards 2015 Arrivals Featuring: Hailee Steinfeld Where: Los Angeles, California, United States When: 31 Aug 2015 Credit: Apega/WENN.com
Hailee Steinfeld

Demi Lovato a dat o notă fresh evenimentului, cu rochia sa mini semnată Nicolas Jebran, în nuană de roz pal. O alegere foarte interesantă şi bine primită!

Demi Lovato
Demi Lovato

Lily Aldridge a fost seducătoare, ca întotdeauna, încingând spiritele într-o rochie neagră cu tăieturi abisale, semnată Alexandre Vauthier.

Lily Aldridge
Lily Aldridge

FOTO: PHOTOLAND/WENN.COM