News

Black Eyed Peas, într-o pauză pe perioadă nedefinită

Fanii faimoasei trupe nu vor putea dansa pe noi hituri marca Black Eyed Peas deoarece membrii formaţiei au anunţat că nu vor mai susţine concerte şi nici nu vor mai înregistra noi piese.

Trupa care scoate pe bandă melodii de succes a făcut publică cumplita veste pe când se afla în Staffordshire. Membrii formaţiei şi-au anunţat admiratorii că vor lua o pauză pe perioadă nelimitată din industria muzicală. Singura promisiune pe care le-au putut-o face fanilor lor a fost că vor reveni cândva pe scenă. „Vom lua o pauză, dar asta nu înseamnă că ne vom opri din a crea”, a postat Will.i.am pe pagina lui de Twitter. Ultima dată când trupa şi-a oprit activitatea muzicală a fost pentru patru ani, cât Fergie şi-a început şi a dezvoltat o carieră solo. De data asta e posibil ca motivul să fie strict personal: poate următorul „produs” al vocalului feminin să fie un bebe!

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Cum s-a lăsat Fergie de droguri 

Artista a povestit despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi a recunoscut că, în timpul celei mai crunte perioade din viaţa ei, devenise atât de paranoică, încât credea că FBI-ul o urmărea şi la biserică.

Gossip

Tom Cruise, în decădere?

După câteva luni dificile, în care s-a despărţit de soţia sa, Katie Holmes, şi a fost nevoit să-şi ia „Adio!“ de la regizorul „Top Gun“, Tony Scott, starul hollywoodian dă semne că a ajuns la capătul puterilor.

News

Prinţul Will: „Îmi doresc foarte mult copii” 

Fiul Prinţului Charles a vorbit, în cadrul unui interviu oferit mass-media britanice, despre planurile sale de viitor, care includ paternitatea.

News

J. Lo, sexy de Ziua Îndrăgostiţilor

E mai sexy ca niciodată şi ţine morţiş să arate întregii lumi acest lucru. De Valentine’s Day, diva latino s-a pozat în ipostaze atrăgătoare alături de toyboy-ul ei şi a postat imaginea pe pagina ei de Twitter.

News

Fergie spune „Nu!” copiilor 

După ce toată lumea bănuia că motivul pentru care a părăsit temporar trupa Black Eyed Peas este că vrea să rămână însărcinată, artista infirmă zvonurile conform cărora se străduieşte să devină mamă.

News

Fergie, dependentă de droguri

Vocalul trupei Black Eyed Peas a făcut recent declaraţii legate de dependenţa sa de pastile, care recunoaşte că i-a generat, de-a lungul timpului, momente de „genialitate, dar şi clipe dezastruoase”. Cântăreaţa susţine că obişnuia să consume

Gossip

Jessica Biel şi Justin Timberlake, din nou împreună?

Au început să circule zvonuri conform cărora cei doi foşti iubiţi formează iar un cuplu, după ce cântăreţul şi actriţa au luat masa împreună în Canada. LaineyGossip a început să răspândească vestea că Jessica şi Justin

Gossip

Fergie a dat 30.000 de dolari pe operaţii estetice

Se pare că celebra cântăreaţă şi-a făcut un cadou special de ziua ei: un look întinerit, realizat de chirurgii esteticieni, în schimbul a 30.000 de dolari. Specialiştii în operaţii estetice au dat verdictul: Fergie a apelat la metode de înfrumuseţare