News

Blake Fielder-Civil: primele declaraţii după moartea lui Amy Winehouse

de admin

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Şi putem să-i spunem că a fost oricum, dar din punct de vedere sexual, ne-am înţeles perfect”.

De după gratii, unde se află pentru că a intrat prin efracţie într-o casă, Blake a spus că-şi dă seama care au fost problemele lor. „Nu poţi avea o relaţie cu un dependent de heroină. Dacă nu ai bani (n.r. de droguri), ieşi pe stradă să furi şi jumate din timp eşti în închisoare. Nu aşa se trăieşte”, a declarat el. Blake nu se consideră totuşi vinovat pentru dependenţa cruntă în care a alunecat Amy, deşi recunoaşte că era de faţă când aceasta a încercat heroina pentru prima dată. Bărbatul a mai ţinut să afirme că într-adevăr, păstrau în continuare legătura – iar Amy îl sunase cu doar o zi înainte să moară, implorându-l s-o lase să-l viziteze la închisoare.

Tot pentru documentarul TV, fostul soţ al artistei a mai explicat ce s-a întâmplat atunci când el şi Amy au fost pozaţi în 2007, pe străzile din Soho, cu urme de sânge pe faţă şi pe haine. „Ne-am certat îngrozitor, o luasem razna, iar eu am spart o sticlă şi m-am tăiat. Ea m-a privit şi, din teamă sau din dragoste şi dintr-un sentiment ciudat de loialitate, s-a tăiat şi ea”. Blake ispăşeşte acum o pedeapsă de 32 de luni în închisoarea Armley din Leeds.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă

News

Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă

Blake Fielder-Civil are toate şansele s-o ia pe urmele fostei sale soţii, celebra cântăreaţă britanică Amy Winehouse, decedată în urma unei supradoze de alcool şi droguri.

News

Primul interviu cu Bobbi Kristina după moartea lui Whitney Houston

Fiica lui Whitney Houston a acceptat să stea de vorbă cu Oprah Winfrey în prima sa convorbire publică de după decesul mamei sale, mult aşteptatul interviu fiind difuzat ieri seară în America.

Gossip

Mark Wahlberg dă în vileag Oscarurile!

Actorul a stârnit un scandal uriaş la Hollywood, divulgând numele câştigătorilor de la Oscarurile care vor avea loc duminică seară, pe baza surselor din interior pe care pretinde că le are.

Autoportret Amy Winehouse, pictat cu sânge

News

Autoportret Amy Winehouse, pictat cu sânge

Artistul Pete Doherty spune că se află în posesia unui autoportret pe care Amy Winehouse l-ar fi făcut cu propriul sânge, lucrare pe care-o va expune în prima lui expoziţie personală.

News

Whitney Houston a murit

Artista de 48 de ani a fost găsită fără suflare în camera sa de la hotelul din Beverly Hills. Un sfârşit tulburător, prevestit de îndelungata sa luptă cu drogurile?

News

Cine sunt câştigătorii MTV EMA 2011?

Desfăşurată aseară, în Irlanda, la Belfast, gala MTV European Music Awards, prezentată de iubita lui Justin Bieber, Selena Gomez (foto), a oferit publicului surprize, dar a şi confirmat unele aşteptări

News

Amy n-avea substanţe ilegale în organism

S-a făcut în sfârşit public rezultatul toxicologic în urma autopsiei cântăreţei britanice şi s-a ajuns la concluzia că nu existau substanţe ilegale în organismul lui Winehouse în momentul morţii. Majoritatea oamenilor o blama pe Amy pentru consumul excesiv

Gossip

Lady Gaga ar putea-o interpreta pe Amy Winehouse într-un film biografic

Între Lady Gaga şi Amy Winehouse există multe similarităţi, majoritatea nu tocmai de laudă. Dar cine ar putea interpreta mai bine rolul regretatei Amy, dacă nu cea care a resimţit la propriu efectele

Gossip

Amy a murit pentru că renunţase la alcool

Cel puţin asta e varianta susţinută de îndureratul său tată, care e de părere că organismul regretatei vedete a suferit un şoc după ce cântăreaţa n-a mai consumat băutură. Medicii care au făcut autopsia lui Amy nu au tras nicio concluzie