Gossip

Blake Lively, disperată să devină soţia lui Leo DiCaprio

Actriţa din serialul „Gossip Girl” ştie foarte bine că a pus mâna pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood şi caută metode de a-l convinge pe starul din „Titanic” s-o ceară în căsătorie.

Revista Life & Style are o ipoteză interesantă: Blake îşi doreşte cu ardoare să devină soţia lui DiCaprio, cu care are o relaţie amoroasă din luna mai. „Vrea să pună definitiv mâna pe Leo. Ea îmi tot spune că şi el e serios cu privire la idila lor”, a declarat o sursă pentru publicaţia americană. Drept dovadă că Lively este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, actriţa şi-a închiriat o casă la o distanţă mică de vila lui din Hollywood Hills. „Este atât de evident că ea îl place mult pe el! S-a mutat cât mai aproape de Leo cu putinţă!”, a continuat apropiatul vedetei.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Iată noua casă a Vanessei Paradis!

Gossip

FOTO Iată noua casă a Vanessei Paradis!

Numai la Hollywood e posibil aşa ceva! După ce s-a despărţit de mama copiilor lui, Johnny Depp i-a cumpărat acesteia o ditamai vila în Hollywood Hills. Aruncă-ţi un ochi în noul cămin al franţuzoaicei!

FOTO Cu cât îşi vinde Matthew Perry locuinţa?

Gossip

FOTO Cu cât îşi vinde Matthew Perry locuinţa?

Fostul star al serialului „Prietenii tăi“ şi-a scos la vânzare vila sa din Hollywood Hills, pentru a doua oară. Care este preţul pe care-l cere acum?

Gossip

Lily Allen, din nou însărcinată

După ce-a adus pe lume un copil în luna decembrie a anului trecut, vedeta se pregăteşte acum să-şi extindă familia.

Gossip

Tom Cruise - sexy şi tatuat! 

Starul de aproape 50 de ani devine tot mai atrăgător pe an ce trece! Pictorialul său din revista „W” dovedeşte cu prisosinţă acest lucru!

Gossip

Leonardo DiCaprio e un împuţit!

Acesta e verdictul pe care l-a dat prietena actorului, care se plânge că starul hollywoodian sare peste duşul zilnic şi nu prea foloseşte deodorantul.

News

Câţi iubiţi a avut Blake Lively până acum? 

La cât de bine arată, bărbaţii roiesc cu certitudine în jurul ei. Te-ar putea uimi numărul celor cărora le-a cedat şi cu care a avut o relaţie amoroasă!

Gossip

Blake Lively n-a vrut o relaţie stabilă cu Leo DiCaprio

După ce am aflat că idila dintre cei doi actori s-a încheiat, am tras o concluzie de bun simţ: starul de primă mână i-a făcut vânt iubitei lui. Însă unii susţin că lucrurile n-au stat deloc aşa, ci vedeta TV i-ar fi spus „Adio!” actorului din „Titanic”.

Gossip

Leo DiCaprio, confundat cu un hoţ

Celebrul actor a interpretat numeroase roluri în cariera pe care şi-a început-o de timpuriu, însă în ipostaza de hoţ a fost foarte convingător. Şi asta pentru că nu se prefăcea deloc, era de părere

Noua iubită a lui George Clooney a practicat wrestlingul

Gossip

Noua iubită a lui George Clooney a practicat wrestlingul

Proaspăt despărţit de Elisabetta Canalis, celebrul actor n-a rezistat mult timp de unul singur şi şi-a găsit o altă frumuseţe cu care să-şi petreacă timpul. Eternul burlac, Clooney şi-a încheiat recent relaţia de doi ani cu frumoasa italiancă