Gossip

Blake Lively e noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Blake Lively e noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Cei doi actori au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre, iar fotografiile publicate cu ei sunt dovada faptului că vedetele formează un cuplu.

Page Six a publicat un material interesant despre relaţia dintre Blake Lively şi Leonardo DiCaprio. Ei au fost zăriţi zilele acestea la Cannes, petrecând timpul împreună într-una dintre serile în care a avut loc Festivalul de Film. Subiectul în sine merită atenţie, mai ales că e posibil ca Blake să se fi străduit destul de mult să fie recunoscută ca noua iubită a lui DiCaprio, după ce acesta s-a despărţit de frumoasa Bar Refaeli.

Veşti bune pentru Lively! Imaginile în care noul cuplu afişează bucuria de-a fi împreună sunt dovada faptului că cei doi actori formează o pereche. Amorezii au petrecut o după-amiază minunată la bordul unui yacht luxos, alături de Steven Spielberg, soţia sa şi alţi oameni importanţi din industria cinematografică americană. Iar îmbrăţişarea lor drăgăstoasă le-a dat în vileag relaţia amoroasă. Şi această recunoaştere are, pentru blondină, o valoare mult mai mare decât orice rol ar fi putut primi.

Foto: Northfoto, www.celebitchy.com