Gossip

Blake Lively e noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Blake Lively e noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Cei doi actori au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre, iar fotografiile publicate cu ei sunt dovada faptului că vedetele formează un cuplu.

Page Six a publicat un material interesant despre relaţia dintre Blake Lively şi Leonardo DiCaprio. Ei au fost zăriţi zilele acestea la Cannes, petrecând timpul împreună într-una dintre serile în care a avut loc Festivalul de Film. Subiectul în sine merită atenţie, mai ales că e posibil ca Blake să se fi străduit destul de mult să fie recunoscută ca noua iubită a lui DiCaprio, după ce acesta s-a despărţit de frumoasa Bar Refaeli.

Veşti bune pentru Lively! Imaginile în care noul cuplu afişează bucuria de-a fi împreună sunt dovada faptului că cei doi actori formează o pereche. Amorezii au petrecut o după-amiază minunată la bordul unui yacht luxos, alături de Steven Spielberg, soţia sa şi alţi oameni importanţi din industria cinematografică americană. Iar îmbrăţişarea lor drăgăstoasă le-a dat în vileag relaţia amoroasă. Şi această recunoaştere are, pentru blondină, o valoare mult mai mare decât orice rol ar fi putut primi.

Foto: Northfoto, www.celebitchy.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Kate Winslet arată mai bine ca niciodată! 

Gossip

Kate Winslet arată mai bine ca niciodată! 

Apariţia actriţei la premiera filmului 3D „Titanic” ne-a atras atenţia asupra stilului său vestimentar, care s-a îmbunătăţit simţitor odată cu trecerea anilor.

Gossip

Leonardo DiCaprio e un împuţit!

Acesta e verdictul pe care l-a dat prietena actorului, care se plânge că starul hollywoodian sare peste duşul zilnic şi nu prea foloseşte deodorantul.

Gossip

De ce au lipsit Blake Lively şi Ryan Reynolds de la Oscaruri?

Se pare că cei doi actori au avut o scuză bună pentru a nu participa la cel mai important eveniment din domeniul lor.

News

Câţi iubiţi a avut Blake Lively până acum? 

La cât de bine arată, bărbaţii roiesc cu certitudine în jurul ei. Te-ar putea uimi numărul celor cărora le-a cedat şi cu care a avut o relaţie amoroasă!

Gossip

Steven Tyler şi-a spart dinţii

Vocalul trupei Aerosmith nu-şi mai etalează zâmbetul care l-a făcut celebru de când s-a accidentat destul de grav la dantură. Celebrul rocker, aflat pe 25 octombrie în Paraguay, într-o cameră de hotel, s-a dus

Gossip

Blake Lively n-a vrut o relaţie stabilă cu Leo DiCaprio

După ce am aflat că idila dintre cei doi actori s-a încheiat, am tras o concluzie de bun simţ: starul de primă mână i-a făcut vânt iubitei lui. Însă unii susţin că lucrurile n-au stat deloc aşa, ci vedeta TV i-ar fi spus „Adio!” actorului din „Titanic”.

Gossip

Leo DiCaprio, confundat cu un hoţ

Celebrul actor a interpretat numeroase roluri în cariera pe care şi-a început-o de timpuriu, însă în ipostaza de hoţ a fost foarte convingător. Şi asta pentru că nu se prefăcea deloc, era de părere

Gossip

Blake Lively, disperată să devină soţia lui Leo DiCaprio

Actriţa din serialul „Gossip Girl” ştie foarte bine că a pus mâna pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood şi caută metode de a-l convinge pe starul din „Titanic” s-o ceară în căsătorie. Revista Life & Style are

Leo DiCaprio, gelos că Blake Lively a flirtat cu Ryan Reynolds

Gossip

Leo DiCaprio, gelos că Blake Lively a flirtat cu Ryan Reynolds

Starul din „The Aviator” nu aprobă relaţia apropiată pe care iubita lui o are cu colegul ei de platou la filmul „The Green Lantern”. Cu toate că au terminat de ceva timp filmările la pelicula în care au jucat împreună