News

Blake Lively: prima apariţie pe covorul roşu după ce a născut al treilea copil. Cum arată actriţa?

Blake Lively: prima apariţie pe covorul roşu după ce a născut al treilea copil. Cum arată actriţa?

Actriţa de 32 de ani a ales o rochie neagră din catifea pentru prima ei defilare pe covorul roşu după ce a devenit mamă pentru a treia oară

Blake a fost prezentă la premiera din New York a celei mai recente pelicule ale sale, The Rhythm Section. Soţia lui Ryan Reynolds joacă în film alături de Jude Law (foto jos) - care nu a lipsit de la premieră. Însă alături de Blake s-au aflat şi mama ei, Elaine, şi sora ei, Robyn (foto jos).

Anterior, Blake nu mai păşise pe covorul roşu din mai 2019, când era deja evidentă burtica celei de-a treia sarcini. Actriţa a dat naştere celui de-al treilea copil în luna octombrie a anului trecut, dar nu a dezvăluit nici până acum numele lui. Ea şi Ryan Reynolds mai au două fiice: una de 4 ani, pe care o cheamă James, şi una de 3 ani, pe nume Inez.

"Suntem foarte grijulii în ceea ce priveşte viaţa noastră privată, pentru că nu e sănătos să expunem chiar totul publicului. Când suntem acasă, suntem ca orice alt cuplu care se bucură de timpul petrecut împreună. Ne jucăm cu copiii, gătim, primim oameni în vizită. Când ieşim în public, încercăm să ne separăm unul de altul. Uneori mai participăm la premiera celuilalt, dar de cele mai multe ori evităm să atragem atenţia asupra noastră ca pereche. Sunt atât de multe invenţii legate de cuplurile de la Hollywood, că mereu avem motive de a ne tachina unul pe altul pe reţelele sociale. Dar, în general, prea multă publicitate poate dăuna cuplului. Avem o familie minunată, care sunt prietenii noştri. Eu am patru fraţi şi Ryan are trei. Acum câteva luni, am avut invitate acasă la noi, în Bedford, 22 de rude într-un weekend. Mi-a plăcut la nebunie genul ăla de haos în familie. Am crescut înconjurată de o familie numeroasă, dar cred că abia acum viaţa mea e împlinită.", a declarat Blake într-un interviu.

 

Modifică Setările