News

Blake Lively şi Ryan Reynolds, cuplul perfect la o premieră de film. Sunt adorabili!

Blake Lively şi Ryan Reynolds, cuplul perfect la o premieră de film. Sunt adorabili!

NEW YORK, NY - MARCH 22: Actors Blake Lively and Ryan Renolds attend the "Final Portrait" New York Screening at Guggenheim Museum on March 22, 2018 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Blake Lively şi Ryan Reynolds, un cuplu ideal. Sunt discreţi atunci când vine vorba de familia lor şi avem ocazia să-i vedem destul de rar împreună la evenimente.  Iată că o premieră de film de joi seara, în New York, i-a adus pe cei doi în faţa camerelor de fotografiat. Imaginea dragostei. Au venit pentru a-l sprijini pe prietenul lor, Stanley Tucci, la premiera filmului său, "Final Portrait". Iar Blake şi Ryan au arătat superb împreună pe covorul roşu, imaginea cuplului perfect. În vârstă de 30 de ani, respectiv 41, starurile au oferit câteva momente de tandreţe în public, ţinându-se de mână şi zâmbind unul la celălalt.

Blake a arătat elegant, dar şi sexy, într-o rochie în carouri cu alb şi negru, un model asimetric care i-a pus în valoare picioarele superbe. Iar dacă rochia a fost spectaculoasă, sandalele cu barete subţiri şi aplicaţii în formă de perle negre au arătat fantastic. Alături de ea a fost tot timpul soţul său, Ryan Reynolds, unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood.

Ryan şi Blake fac un cuplu pe cinste. Au împreună doi copii şi, chiar dacă sunt căsătoriţi de 6 ani, par la fel de îndrăgostiţi ca la început.

Foto: Getty Images

Modifică Setările