News

Blestemul coronavirus: cele mai mari evenimente ale anului, anulate sau amânate! Ce se întâmplă cu Eurovision, Gala Met, EURO 2020 şi nunţile vedetelor?

Blestemul coronavirus: cele mai mari evenimente ale anului, anulate sau amânate! Ce se întâmplă cu Eurovision, Gala Met, EURO 2020 şi nunţile vedetelor?

Cu o evoluţie impresionantă a răspândirii virusului COVID-19 de la zi la zi, SUA ia măsuri de protecţie pentru cetăţenii ei, iar una dintre aceste reguli impuse de autorităţi este să interzică adunări de oameni care să depăşească 50 de persoane. Acesta este motivul pentru care au fost amânate sau anulate festivaluri muzicale, producţii cinematografice sau TV, turnee mondiale, nunţi ale unor celebrităţi şi chiar Met Gala.

Nunţi amânate

Emma Stone şi Dave McCary trebuiau să se căsătorească weekendul trecut, dar, conform celor publicate de Page Six, cei doi logodnici au amânat ceremonia nupţială din cauza coronavirusului. La fel s-a întâmplat şi în cazul cuplului Katy Perry şi Orlando Bloom, care sunt şi ei nevoiţi să oprească pregătirile pentru nunta lor din Japonia din cauza riscului de-a contacta şi răspândi noul virus.

Actriţa de 31 de ani se pregătise să păşească spre altar acum câteva zile, într-o frumoasă ceremonie organizată în Los Angeles, dar toate planurile i-au fost date peste cap de pandemia coronavirus. Decizia de-a amâna nunta a venit după ce preşedintele american, Donald Trump, a anunţat că descurajează adunările mai mari de 50 şi apoi de 10 persoane în aceste zile, în încercarea de-a opri sau încetini răspândirea virusului.

Emma şi alesul ei sunt împreună din 2017 şi încă nu au stabilit o nouă dată a nunţii lor. Cel mai probabil aşteaptă să vadă cum evoluează sau involuează întreaga situaţie. Cei doi şi-au anunţat logodna pe Instagram în decembrie, când virusul de-abia îşi făcea apariţia în China.

Modifică Setările