Vedete

Blonda sau bruneta? Cele mai sexy cadre cu divele serialului "Prietenii tăi"

Blonda sau bruneta? Cele mai sexy cadre cu divele serialului "Prietenii tăi"

Serialul în care au jucat cele două a fost un hit al generaţiei '90. Este vorba despre Friends sau Prietenii tăi, în româneşte, care a rulat între 1994 şi 2004 şi care ne-a dat două vedete feminine mari, pe Jennifer Aniston (49) şi pe Courteney Cox (54). 

Prima o juca pe fashionista Rachel Green, prietena din copilărie a celei cu care a ajuns să locuiască în New York, Monica Geller, şi iubita on-off a fratelui acesteia, Ross Geller.

A doua, cu cinci ani mai în vârstă decât Aniston, o juca pe nevrotica Monica, o tipă obsedată de ordine şi de curăţenie, care a ajuns să se căsătorească cu prietenul şi vecinul de apartament Chandler Bing, interpretat de Matthew Perry.

Ambele actriţe, aflat în cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor, cea a primei tinereţi, erau sexy, frumoase şi suple, iar mulţi dintre bărbaţii care urmăreau show-ul o făceau pentru ele. 

Mai mult, Jennifer a reuşit să tragă potul cel mare atunci când l-a întâlnit pe Brad Pitt, invitat într-unul dintre episoadele serialului, şi când l-a făcut pe seducătorul actor s-o ia de soţie.

O poveste care ştim cu toţii cum s-a terminat, din păcate pentru Jen...

Foto: Getty Images