News

Bob Dylan a prezis victoria lui Barack Obama

Bob Dylan a prezis victoria lui Barack Obama

Nu e deloc un utilizator activ pe Facebook, dar zilele trecute cântăreţul şi compozitorul american a considerat că trebuie să-şi spună opinia, postând un mesaj în care le spunea fanilor săi că alegerile vor fi câştigate de Barack Obama.

Bob Dylan şi-a creat încă din 2007 un cont de Facebook, care a atras peste 4 milioane de "Like"-uri din partea fanilor, însă el nu şi-a actualizat niciodată profilul, până marţi seară.
În orele care au precedat anunţarea rezultatelor de la alegerile prezidenţiale americane din 2012, Bob Dylan s-a conectat pe Facebook şi le-a spus fanilor săi că nu crede că lupta electorală dintre Barack Obama şi candidatul republican Mitt Romney este atât de strânsă pe cât a raportat presa americană.

„Vreau să vă spun ceva ce am spus şi aseară, la un concert pe care l-am susţinut în Madison din statul Wisconsin. Am zis pe scenă că trebuie să cântăm mai bine decât într-o seară bună, pentru că preşedintele era acolo. De asemenea, am zis că nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de mass-media, întrucât noi credem că va fi o victorie răsunătoare. Cam asta e tot“, a scris muzicianul american.

Predicţia lui Bob Dylan s-a adeverit, iar Barack Obama a fost reales, acelaşi Obama care, pe 30 mai anul acesta l-a decorat pe Dylan cu Medalia Libertăţii la Casa Albă spunând: “Nu există gigant mai mare în istoria muzicii americane”.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Ciara şi-a făcut publică relaţia cu Russell Wilson

News

VIDEO Ciara şi-a făcut publică relaţia cu Russell Wilson

E oficial şi fără tăgadă! Cântăreaţa şi noul ei partener s-au afişat împreună la dineul de la Casa Albă organizat cu ocazia vizitei prim-ministrului japonez Shinzo Abe şi a soţiei sale, Akie Abe, în Statele Unite.

News

Michelle Obama, la 50 de ani

Prima Doamnă a Americii îşi aniversează astăzi ziua de naştere. În cinstea ei, Barack Obama organizează o petrecere sâmbătă, dar detaliile vor rămâne secrete până mâine, pentru a nu strica surprizele puse la cale de organizatori.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Gossip

Schwarzenegger se visează preşedinte

După ce a reuşit să obţină de două ori funcţia de guvernator al statului California, legendarul „Terminator“ ţinteşte şi mai sus: vrea să fie lider la Casa Albă.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

George Lucas, invitatul special al lui Obama

Creatorul francizei „Războiul stelelor“este aşteptat să participe săptămâna viitoare la o ceremonie ce va avea loc la Casa Albă şi care va fi patronată de preşedintele American.

Dennis Rodman i-a cerut prietenului său Kim Jong-un să elibereze un american

News

Dennis Rodman i-a cerut prietenului său Kim Jong-un să elibereze un american

Slăbiciunea preşedintelui nord-coreean pentru baschet şi apropierea lui de Dennis Rodman ar putea fi, până la urmă, un beneficiu pentru americani.

News

Cât câştigă soţii Obama?

Preşedintele american şi soţia sa au câştigat mai mult de o jumătate de milion de dolari anul trecut, chiar dacă venitul lor s-a redus considerabil faţă de anul precedent.