News

Bobbi Kristina, ţinută în viaţă de aparate!

de admin

Pentru toţi apropiaţii defunctei Whitney Houston, vestea legată de incidentului nefericit al fiicei celebrei cântăreţe a căzut ca un trăsnet. Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconştientă în weekend, plutind cu faţa în jos, în baia din reşedinţa sa.

Deşi a fost transportată de urgenţă la spital şi resuscitată, viaţa tinerei în vârstă de 21 de ani atârnă de un fir. Se pare că aceasta a fost pusă în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului. Însă, în ultimele ore starea vedetei s-a înrăutaţit, iar activitatea cerebrală este minimă.

Surse apropiate familiei spun că doar un miracol o mai poate salva pe tânăra de la un sfârşit tragic.

Bobby Brown, tatăl tinerei şi fostul soţ al lui Whitney Houston, se pare că se află la un pas de colaps, fiind îngenunchiat de suferinţa cauzată de acest incident.

După primele analize, se pare că în organismului tinerei nu s-au găsit substanţe stupefiante, iar motivul incidentului este încă neclar. Cert este că ea şi soţul ei nu erau împreună la momentul incidentului, Nick Gordon fiind alarmat de un telefon primit de la Bobbi Kristina chiar înainte ca această tragedie să aibă loc.

După primele concluzii, se pare că anchetatorii au găsit o corelaţie între tragicul eveniment şi distanţa dintre ea şi soţul ei, mai ales că în urmă cu câteva zile a fost efectuat un apel de urgenţă din reşedinţa lor, însă când poliţiştii au ajuns la faţa locului, nimeni nu a fost găsit acasă.

Sursă foto: Getty Images