News

Bobbi Kristina, ţinută în viaţă de aparate!

de admin

Pentru toţi apropiaţii defunctei Whitney Houston, vestea legată de incidentului nefericit al fiicei celebrei cântăreţe a căzut ca un trăsnet. Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconştientă în weekend, plutind cu faţa în jos, în baia din reşedinţa sa.

Deşi a fost transportată de urgenţă la spital şi resuscitată, viaţa tinerei în vârstă de 21 de ani atârnă de un fir. Se pare că aceasta a fost pusă în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului. Însă, în ultimele ore starea vedetei s-a înrăutaţit, iar activitatea cerebrală este minimă.

Surse apropiate familiei spun că doar un miracol o mai poate salva pe tânăra de la un sfârşit tragic.

Bobby Brown, tatăl tinerei şi fostul soţ al lui Whitney Houston, se pare că se află la un pas de colaps, fiind îngenunchiat de suferinţa cauzată de acest incident.

După primele analize, se pare că în organismului tinerei nu s-au găsit substanţe stupefiante, iar motivul incidentului este încă neclar. Cert este că ea şi soţul ei nu erau împreună la momentul incidentului, Nick Gordon fiind alarmat de un telefon primit de la Bobbi Kristina chiar înainte ca această tragedie să aibă loc.

După primele concluzii, se pare că anchetatorii au găsit o corelaţie între tragicul eveniment şi distanţa dintre ea şi soţul ei, mai ales că în urmă cu câteva zile a fost efectuat un apel de urgenţă din reşedinţa lor, însă când poliţiştii au ajuns la faţa locului, nimeni nu a fost găsit acasă.

Sursă foto: Getty Images

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

Gossip

Noi informaţii în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

De la începutul anului, Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, se luptă să rămână în viaţă, după ce a fost găsită inconştientă în reşedinţa sa. Timp de patru luni familia şi apropiaţii tinerei s-au rugat ca Bobbi Krstina, în vârstă de 22 de ani, să-şi revină.

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

News

Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

News

Starea reală a fiicei lui Whitney Houston: “Bobbi are creierul deteriorat ireversibil”

O actualizare extrem de tristă din partea familiei lui Bobbi Kristina Brown, singurul copil al regretatei cântăreţe Whitney Houston. Bunica fetei, Cissy Houston, a lămurit cazul în care se află nepoata sa, oferind detalii

Gossip

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, "trezită" din comă

Bobbi Kristina Brown, fiica de 22 de ani a regretatei cântăreţe Whitney Houston, este, conform declaraţiilor spontane ale tatălui ei, trează, în ciuda aşteptărilor, după mai mult de două luni în comă.

News

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, investigat pentru tentativa de omor a acesteia

O declaraţie şocantă vine acum din partea mătuşii fiicei lui Whitney Houston, după apariţia lui Nick la emisiunea celebră pledând ca victimă a acuzaţiilor criminale: “Cu tot respectul, Nick Gordon se află sub investigaţie

Gossip

Nick Gordon vinovat de tentativa lui Bobby Kristina de a se îneca?

Bobbi Kristina a suferit răni uşoare la nivelul feţei înainte ca aceasta să fie găsită înecată în cada ei, potrivit un raport şocant. Această descoperire tragică i-a făcut pe poliţişti să intre în alertă şi să-şi concentreze atenţia pe iubitul lui Bobbi, Nick Gordon.