News

Bobby Brown, întrebat dacă era violent cu Whitney Houston. Răspunsul lui i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

Bobby Brown, întrebat dacă era violent cu Whitney Houston. Răspunsul lui i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

LOS ANGELES - JUNE 3: Singers Whitney Houston and Bobby Brown arrive at the Christian Dior "D'Trick" Launch Party on June 3, 2004 at Fenix Restaurant at the Argyle Hotel in Los Angeles, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

Recent, Bobby Brown, fostul soţ al regretatei cântăreţe Whitney Houston a fost prezent la o conferinţă de presă ce a avut loc în hotelul din Beverly Hills în care artista a fost găsită fără suflare. Bobby Brown şi Whitney Houston, în anul 2004

La începutul evenimentului, Bobby Brown a fost întrebat cum se simte, ştiind că se află în locul în care fosta lui soţie a murit. „Probabil că sufletul fostei mele neveste încă se află aici, Însă nu sunt speriat de acest lucru“, a răspuns Bobby Brown.

Acuzat în nenumărate rânduri că a fost violent cu Whitney Houston cât timp au fost căsătoriţi, Bobby Brown a trebuit să răspundă şi unei întrebări stânjenitoare. Un jurnalist a vrut să afle dacă artistul şi-a lovit vreodată fosta soţie şi dacă este vinovat în vreun fel de decesul tragic al lui Whitney Houston.

„Ceea ce nu înţele lumea este că informaţiile care au apărut în presă sunt false. Încercăm să corectăm tot ceea ce presa spune greşit despre mine. Pot să vă spun povestea mea, adevărul, din punctul meu de vedere. De aceea am făcut un film pe această temă. Vreau să îmi spun şi eu părerea. Lumea trebuie să vadă prin ce am trecut atât eu, cât şi Whitney“, a spus Bobby Brown.