Vedete

Bobonete, interzis de Pro TV? Show-ul comediantului nu va mai intra pe post VIDEO

Bobonete, interzis de Pro TV? Show-ul comediantului nu va mai intra pe post VIDEO

Anul trecut, imediat după ce s-a terminat „Ninja Warrior“, cei de la Pro TV anunţaseră că pe post va intra emisiunea „Falsez pentru tine“, filmată în vara lui 2018 şi prezentată de Mihai Bobonete.

Cu doar câteva zile înainte ca show-ul să debuteze la Pro TV, reprezentanţii postului au anunţat, după cum nota Pagina de Media, că „Falsez pentru tine“ nu mai intră în grilă: „ Duminica aceasta, 4 noiembrie, de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul «Parker». Show-ul «Falsez pentru tine» va fi lansat la o dată ulterioară“.

Acum, cei de la Cancan au aflat că Mihai Bobonete ar fi una dintre cauzele care au dus la amânarea la nesfârşit a show-ului „Falsez pentru tine“, despre care se spune că nu va mai fi difuzat niciodată! „Bobonete este bun pentru rolul lui din «Las Fierbinţi», dar când îşi depăşeşte atribuţiile, adică scrie scenarii sau când devine prezentator, devine plictisitor“, a spus unul dintre cameramanii de la Pro TV.

Potrivit sursei citate, se pare că emisiunea filmată în vara anului 2018 nu va mai fi difuzată niciodată de Pro TV, grila fiind completată cu alte show-uri şi filme.

Modifică Setările