News

Bodyguarzii lui Johnny Depp se revoltă: "A trebuit să-i ştergem drogurile de pe faţă!"

Bodyguarzii lui Johnny Depp se revoltă: "A trebuit să-i ştergem drogurile de pe faţă!"

Johnny Depp attending the WORLD PREMIERE of MURDER on the ORIET EXPRESS at the ROYAL ALBERT HALL London . Thursday 2th Noveber 2017

Actorul de 54 de ani o ţine din proces în proces. Acum, doi dintre foştii săi bodyguarzi îl dau în judecată pe motiv că au fost suprasolicitaţi şi prost plătiţi. Iar astea nu sunt singurele reclamaţii!

Cei doi bodyguarzi, Eugene Arreola şi Miguel Sanchez, se plâng că Johnny i-a exploatat pe o perioadă de 2 ani (aprilie 2016 - ianuarie 2018), timp în care au făcut şi lucruri care nu intrau în job descriptionul lor. Au prestat ore suplimentare neplătite, muncind peste 12 h pe zi, nu li s-au acordat pauzele necesare de odihnă şi masă, astfel că au muncit şi pe stomacul gol. Eugene şi Miguel spun că a fost sclavie curată ce au trăit în serviciul lui Depp, dar şi al întregii lui familii - ei fiind nevoiţi să aibă grijă şi de copiii actorului, când babysittingul nu era prevăzut în contractul lor. Cel mai mult, însă, i-a supărat faptul că a trebuit să-i apere lui Depp viciile, trecând prin tot felul de situaţii. Cum ar fi, de pildă, că au condus maşini în care se aflau substanţe ilegale. Unul dintre cele mai deranjante incidente pentru ei s-a petrecut într-un club, când Eugene şi Miguel spun că i-au şters prafurile stupefiante de pe faţă lui Johnny ca să nu vadă cei din jur şi mai ales să nu apară vreo poză compromiţătoare în presă, apărându-i astfel imaginea. Eugene şi Miguel l-au dat în judecată pe Depp la tribunalul din Califonia - actorul fiind prins acum şi cu procesul împotriva foştilor lui manageri.

Foto: arhivă