News

Bogdan de la „Insula iubirii“ iubeşte din nou! Iată ce brunetă sexy i-a luat locul lui Hannelore

Bogdan de la „Insula iubirii“ iubeşte din nou! Iată ce brunetă sexy i-a luat locul lui Hannelore camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În urmă cu un an, „Insula iubirii“ aducea în centrul atenţiei mai multe cupluri care urmau să devină vedete peste noapte, datorită notorietăţii emisiunii de la Antena 1.

Printre cei care au reuşit să se facă remarcaţi la acea vreme au fost Bogdan şi Hannelore, a căror relaţie a avut de suferit din cauza ispitei Andi. În timpul emisiunii, Hanne s-a îndrăgostit de Andi, însă nu a recunoscut acest lucru, spunându-i lui Bogdan că pe el îl iubeşte. Mai mult decât atât, chiar dacă Bogdan se gândise să se despartă de iubita lui, imediat după terminarea emisiunii de la Antena 1, cei doi concurenţi au făcut nunta care era programată de ceva timp.

După „Insula iubirii“, chiar dacă Bogdan a încercat să-i mai dea o şansă lui Hanne, până la urmă ei au divorţat, mergând pe drumuri separate cel puţin în viaţa privată, deoarece în afaceri încă sunt asociaţi, după cum a afirmat chiar fostul concurent de la „Insula iubirii“.

Bogdan a declarat în nenumărate rânduri că nu va mai forma niciodată un cuplu cu Hanne şi că odată cu divorţul s-a terminat totul între ei, însă publicul larg nu l-a crezut. Acum însă, bărbatul nu mai poate fi pus la punct de fani, deoarece şi-a asumat o nouă relaţie şi a anunţat totul pe reţelele de socializare.

Fostul concurent de la „Insula iubirii“ se iubeşte acum cu o brunetă foarte sexy, Alexandra Andru, care este make-up artist în Timişoara, având mii de urmăritori pe Instagram. În urmă cu aproximativ 24 de ore, tânăra a postat pe Instagram şi un story în care apare în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, nimeni altul decât Bogdan Ionescu.

Mai multe fotografii cu noua iubită a lui Bogdan de la „Insula iubirii“ pot fi văzute în GALERIA FOTO