WP no category

Brad şi Angelina: Cum au trecut peste zvonurile de infidelitate

Din postura de jumătăţi ale celei mai strălucitoare perechi de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie au atras, fiecare pe seama sa, o grămadă de bârfe despre amantlâcuri şi trădări. Cea mai recentă dintre acestea: aventura lui Brad cu o stewardesă franceză.

Desigur, în cazul Brangelina vorbim despre o pereche care chiar aşa a luat naştere: dintr-o trădare, în mijlocul zvonurilor (negate de amândoi) despre cum Angelina i l-a furat pe Brad lui Jennifer Aniston, în 2005. Şi este remarcabil modul în care, de-atunci, cei doi au făcut slalom printre comentariile constante despre infidelităţile lor. Fără procese, fără declaraţii şi negări publice. Pur şi simplu îşi văd de viaţă. „Sunt conştienţi că, dacă ar lua atitudine, n-ar face decât să le dea apă la moară gurilor rele“, spune Michael Levine, jurnalist la Hollywood. „Se comportă cu foarte multă înţelepciune.“

Oare Angelina a călcat strâmb cu:

Colegul de platou, Johnny Depp?

În timp ce Jolie filma The Tourist cu Johnny Depp în Veneţia, primăvara trecută, un tabloid a titrat: „Angelina e atrasă de Johnny şi vrea să pună mâna pe el!“. Dar cum Brad şi copiii i-au rămas aproape divei, zvonurile au mai pălit în intensitate, colegii de platou comentând despre asta pe la colţuri, declară pentru OK! un prieten vechi al perechii.

Fosta iubită, Jenny Shimizu?

Când un aşa-zis bodyguard al familiei Jolie-Pitt, cu nume de cod „Bill“, a declarat în aprilie pentru o revistă săptămânală americană că Angelina încă se întâlnea cu fosta ei iubită, modelul devenit actriţă Jenny Shimizu, cuplul a trecut în linişte peste bârfe. „Brad ştia că unele dintre datele menţionate în articol fuseseră de fapt nopţi petrecute de Angie acasă, alături de el şi de copii“, explică prietenul.

Profesorul din New York?

În ianuarie a ieşit la iveală zvonul că, anul trecut, Angelina ar fi avut o aventură de-o noapte cu profesorul de dialect de la pelicula Salt, Howard Samuelsohn, în hotelul Waldorf Astoria din New York. Asta în timp ce Brad era babysitter în Long Island. Howard a negat povestea. Replica lui Brad şi-a Angelinei? Au apărut foarte afectuoşi la finala Super Bowl din Miami, pe 7 februarie.

Oare Brad a înşelat-o cu...

Fosta lui soţie, Jennifer Aniston?

Numitul bodyguard Bill a afirmat că în decembrie Brad şi Jennifer s-au împăcat, după ce au fost zăriţi îmbrăţişându-se şi sărutându-se în Malibu. „Angie nu crede în ruptul capului că Brad s-ar întoarce la Jen“, declară pentru revista OK! prietenul cuplului. „Când aude asemenea bârfe, îşi dă ochi peste cap, ridică din umeri şi le face copiilor micul dejun.“

Stewardesa franceză?

Când Angelina a luat în septembrie avionul spre Pakistan, pentru o misiune caritabilă, ziarele spuneau că Brad stabilise la rândul său relaţii „la înălţime“. O stewardesă franceză pe nume Racine s-a lăudat că se culcase cu „băiatul de aur al Hollywoodului“. Însă, potrivit apropiatului celebrei perechi, „Brad a pretins că nici n-o cunoaşte pe acea femeie. Angie l-a crezut. Şi cu asta basta“.

Bona copiilor lor, din Los Angeles?

Potrivit unei ştiri din martie, Angelina „şi-ar fi ieşit din fire“ după ce l-a prins pe Brad oferindu-i un masaj chiar în patul lor uneia dintre fetele arătoase care au grijă de gemenii Knox şi Vivienne. Fără să dea vreun semn că ar avea probleme, cuplul a răspuns articolului cu ieşiri ostentative prin Veneţia în ipostaza de familie perfectă, alături de copiii lor.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

WP no category

Jennifer Lopez versus Paula Abdul

Cele două artiste au început să se cam înţepe reciproc din cauza concursului American Idol. Dacă Paula Abdul s-a aflat până anul trecut în juriul show-ului care descoperă talente, Jennifer Lopez tocmai a preluat acest rol. Mai în vârstă şi considerându-se cu mult mai multă experienţă, Paula s-a simţit probabil datoare să-i

Bradley Cooper: Noul Indiana Jones

WP no category

Bradley Cooper: Noul Indiana Jones

Redactorul OK! România Andreea Glodea a aflat de ce a fost nevoit iubitul lui Renée Zellweger să-şi lucreze... ceafa sexy de bulgar.

OK! Eşti genul hazliu sau tipul al cărui suflet plânge?
Bradley Cooper Ca orice om, am câte puţin din ambele, părţi hazlii şi unele mai întunecate. Nu că părţile

FOTO Acasă la Luana Ibacka

WP no category

FOTO Acasă la Luana Ibacka

Vedeta Prima TV ne-a deschis porţile vilei ei din centrul Capitalei, unde-i sunt adăpostite amintirile din copilărie şi unde îşi trăieşte şi-acum cele mai frumoase clipe, alături de familie.

Dintre cele cinci proprietăţi pe care le deţine în Bucureşti, Luana Ibacka (43) ne-a invitat în casa în care şi-a petrecut cea mai senină parte a vieţii. O vilă brâncovenească din Aviatorilor este căminul în care a crescut vedeta şi unde se strânge de cele mai multe ori întreaga ei familie.

WP no category

Nicolas Cage, invitat special la Balul de Halloween

La Balul de Caritate de Halloween, care a avut loc sâmbăta trecută la Palatul Parlamentului, invitat special a fost actorul Nicolas Cage, aflatîn România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider

Interviu

Irina Schrotter: „E mai bine să nu mă mai intersectez cu Mihaela Rădulescu“

De când fiul ei studiază în Elveţia, Irina Schrotter (45) se împarte aproape în fiecare lună între Iaşi şi casa din Lugano. Rădăcinile ei rămân însă în oraşul natal, unde încă mai are nişte bătălii de dus. Numele Schrotter are o rezonanţă impresionantă, ca de lamă de bisturiu. E medic la bază. Te-aştepţi poate să vezi o femeie de afaceri rece şi calculată. N-a fost cazul. E totuşi o moldoveancă aprigă. O caracterizează o dârzenie dublată de faptul că are un „spate“: soţul ei, Zaharia.

Exclusiv pentru OK! Kim Cattrall: Sex Bomb

WP no category

Exclusiv pentru OK! Kim Cattrall: Sex Bomb

Redactorul OK! România Andreea Glodea a aflat de ce adevărata savoare a seriei „SATC“ i se datorează, de fapt, unei doamne de 54 de ani.

OK! Timp de 14 ani, prietenia ta cu Sarah Jessica Parker şi restul fetelor din „Totul despre sex“ a părut una foarte reală.
Kim Cattrall Cred că a fost vorba mai mult despre a ne suporta reciproc. În timp, am ajuns totuşi să ne dăm seama dacă una dintre noi are o zi proastă şi să acţionăm în consecinţă, să încercăm să ne

What`s hot?

Warm Up

Mantoul este o piesă vestimentară care nu trebuie să-ţi lipsească din dulap şi pe care trebuie s-o alegi după mai multe criterii.

Dacă îţi place stilul clasic, te vei simţi confortabil într-un palton cu o croială simplă şi într-o culoare pe care o poţi asorta cu uşurinţă. Dacă nonconformismul îţi guvernează viaţa, poţi opta pentru o haină care să-ţi exprime cât mai bine personalitatea: încearcă modele-fantezie, cu printuri cât mai colorate şi volume maxi, care să facă

WP no category

Vladimir Drăghia: Nu doar un chip frumos

A apărut în scheciurile de la „Mondenii“, cu cocalarul şi piţipoanca pe Messenger. Cei familiarizaţi cu înotul îşi aduc, poate, aminte că a fost campion european de juniori. Acum, pe Vladimir Drăghia (24) îl vedem în „Narcisa sălbatică“, pe Antena 1. Şi ne place ce vedem!

Gossip

Gérard Depardieu: răpus de vicii

Francis Veber şi Gérard Depardieu au format mult timp echipa câştigătoare pe marile ecrane franceze. Renumitul regizor şi celebrul actor au lucrat împreună pentru pelicule ca „La chèvre“, „Les compères“, „Les