Gossip

Brad Pitt, departe de copii de Ziua Recunoştinţei

Brad Pitt, departe de copii de Ziua Recunoştinţei

Brad Pitt bei der Allied Premiere in Madrid / 221116 *** Allied premiere in Madrid, 22 Nov 2016 ***

Este un an greu, cu siguranţă, pentru Brad Pitt. Deşi s-a zvonit că actorul şi încă – soţia lui vor lăsa scandalul deoparte astăzi, de Ziua Recunoştinţei, adevarul este altul. Brad promovează pelicula „Allied”, în această perioadă Se pare că Brad îşi va petrece, până la urmă, Ziua Recunonştinţei de unul singur, departe de cei şase copii şi de Angelina Jolie. Potrivit unei surse apropiate celebrului cuplu, Brad n-are nicio şansă să fie în preajma copiilor lui de această sărbătoare.

”Angelina nu l-a invitat pe Brad să petreacă Ziua Recunoştinţei cu copiii lor”, a declarat respectivul apropiat pentru UsWeekly, mărturisind totodată că actorul este ”devastat” odată cu apropierea sărbătorilor.

În plus, Brad este în plin proces de promovare al peliculei ”Allied”, ceea ce-nseamnă că e posibil ca actorul nici măcar să nu fie în Los Angeles, astăzi.

Cel mai probabil, Angelina îşi va petrece Ziua Recunoştinţei în sânul familiei sale, alături de cei şase copii, de fratele James Haven, care a fost ”bona” copiilor în această perioadă, şi, de ce nu, alături de tatăl Jon Voight.

foto: arhivă, hepta